Житель Сіднея (Австралія) викликав техніка для ремонту в будинку. І попросив подивитися непрацюючий стаціонарний телефон.

Чоловік намагався полагодити апарат. Він розкрутив передню кришку, і те, що він виявив всередині шокувало його до остраху. Настінний телефон, під зав'язку був набитий тарганами.

Більшу частину вільного місця заповнювали останки великих тарганів довжиною більше трьох сантиметрів, які злиплися між собою.

Щоб очистити старий телефон, чоловік скористався викруткою, і зняв процес на відео, яке потім опублікував у Facebook, поовідомляє Daily Mirror.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як розповів технік, досі він не бачив нічого подібного, такий інцидент перший у його практиці.

Після публікації це відео встигли подивитися мільйони людей. Більшість відзначили, що це саме мерзенне видовище в їхньому житті.

Деякі користувачі відзначили, що більше ніколи не зможуть користуватися стаціонарним телефоном.

Варто відзначити, шкідники ховаються в місцях, прихованих від людей, тому що бояться людини більше вогню. До того ж різні прилади виділяють тепло, яке так приваблює тарганів.

Прусак може стати причиною виходу побутової техніки з ладу, так як поселяється на блоках живлення, платах управління.

Таргани є переносниками великої кількості мікробів і зарази, що дуже небезпечно, особливо якщо в будинку є маленькі діти.

Линяючи, ці вусаті особини скидають так звані хітинові покриви, які разом з тараканьими виділеннями можуть стати причиною алергії чи навіть астми. А їх манера "подорожувати" абсолютно скрізь, у тому числі в електричних приладах, може викликати коротке замикання.

Нагадаємо, похід на вечірку для 20-річного Маріано з Буенос-Айреса обернувся несподіванкою. Також на ній була присутня і його дівчина, яку молодий чоловік ніяк не очікував побачити в компанії іншого хлопця.

Як повідомляв портал "Знай.uа", свято підніс для однієї з сімей в Іспанії справжнє диво — в пирозі волхвів", який був куплений через інтернет. Сім'я знайшла у чарівній випічці чек на 10 тисяч євро.

Також "Знай.uа" писав, 13-річний підліток із США Дамір Картер так сильно любить серіал Флеш, що готовий дивитися його днями на проліт. Батьки вже не раз лаяли хлопця і відбирали всі гаджети. Але одного разу його дике захоплення врятувало його життя і життя його матері.