Вагітна Меган Маркл зробила свій перший вихід у новому році.

Востаннє вона з'являлася на публіці на різдвяній службі наприкінці грудня. І таку честь заслужило благодійне товариство під назвою Smart Works, що допомагає жінкам, патроном якого стала герцогиня Сассекська, передає Сегодня.

Для урочистого заходу Меган одягнула скромну чорну сукню бюджетного бренду Hatch, яка підкреслила її кргленький живіт. Поверх сукні герцогиня накинула більш розкішне бежеве пальто від Oscar de la Renta.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Примітно, що незважаючи на вагітність, герцогиня також одягла чорно-білі туфлі-човники з принтом тварин, на досить високому каблуці.

Нагадаємо, Нікола Джосс в інтерв'ю Refinery 29 розповіла, що герцогиня не обмежується професійним доглядом і часто балує себе домашніми масками. Не дивно, адже на обличчі 37-річної дружини принца Гаррі практично немає зморшок.

Дерматолог поділилася рецептом маски, яку використовує герцогиня Сессекська, щоб зволожити шкіру і зробити колір обличчя більш здоровим.

Як повідомляв портал Знай.ua, Королівська родина Великобританії очікує ще одного спадкоємця на престол. За повідомленнями британських ЗМІ, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон знову вагітна. За інформацією інсайдерів, Кейт Міддлтон хоче відтягнути новину про вагітність, так як не хоче відволікати увагу від вагітності Меган Маркл.

Також Знай.ua писав, герцогиня Кембриджська в черговий раз вразила своїх шанувальників елегантним зовнішнім виглядом. Нову сукню Кейт Мідлтон "засвітила" під час спільного виходу з чоловіком принцом Вільямом.