Мешканка Філіппін Діана Міккельсен з міста Балабаган виявила в морі дивну істоту, яка була зовсім не схожа на живу. Вона була прозорою і схожою чи то на шматок пластику, чи інопланетне створення. Складно уявити, що ця прозора на вигляд істота є живим організмом і як виявилося не з іншої планети, а з Землі.

Виявилося, що такі тварини вельми поширені в теплих водах, їх просто ніхто не бачить. Про це повідомляє The Sun.

Дівчина побачила, як на мілководді плавають дивні прозорі створіння. Спершу дівчина прийняла їх за сміття — вже сильно вони були схожі на маленькі пластикові пляшки, але придивившись, зрозуміла, що це живі істоти.

Дівчина ніколи раніше не помічала таких тварин на березі затоки Іллана і почала уважно роздивлятися. У морського мешканця був хвіст, а тіло всередині було порожнистим. На дотик воно було схоже на желе.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Діана звернулася до фахівців і довідалася, що за невидимку вона знайшла.

Виявилося, що це морська істота відноситься до сімейства Сальпи (Salpidae) — тварин, що мешкають у поверхні морів і океанів. Їх внутрішні органи на 99% складаються з води, і тому тіло у цих створінь прозоре.

Сальпа, яку знайшла місцева мешканка, належить до виду Salpa Maggi. Про істоту Сальпа Маджоре (Salpa Maggiore) мало інформації, відомо тільки, що це підвид сальп, яких налічується близько 30 видів. Це морські безхребетні, що мешкають в холодних водах з найбільш рясною концентрацією в Південному океані.

Харчуються тварини фітопланктоном, і абсолютно не небезпечні для людини. Сальпи вміють світитися в темряві і часто живуть великими колоніями.

Сальпа Маджоре має бочкоподібну форму, і пересуваються у воді, перекачуючи її через свій прозорий організм. Желейне тіло Сальпи покрите прозорою тунікою, крізь яку просвічують стрічки кільцевих м'язів і кишечник. На протилежних кінцях тіла розташовані отвори сифонів — ротового, що веде в широку глотку, і клоакального. Серце на черевній стороні.

Нагадаємо, інопланетяни зацікавилися Міжнародною космічною станцією. Спочатку підозрілий об'єкт придивлявся до неї здалеку, а потім підлетів ближче, коли і був помічений.

Як повідомляв портал "Знай.uа", звичайний житель Аргентини знайшов місце, де, ймовірно, приземлився НЛО.

Також "Знай.uа" писав, "каналізаційний монстр", що складається з клубка черв'яків-трубочників, був виявлений жителем Х'юстона за межами своєї квартири після рясного дощу. Він зняв на камеру це чудовисько і чесно зізнався, що відчував глибоку відразу.