Найстаріша мешканка Шотландії, якій виповнилося 109 років, відкрила таємницю свого довголіття. Джессі Галлан розповіла журналістам, якими рецептами вона користувалася для збереження себе у формі впродовж життя. Рецепт довголіття, як це не дивно, виявився дуже незвичайним.

Як вона сама зізнається, її секрет вічної молодості дуже простий: їсти кашу і уникати чоловіків. Джессі зазначила, що вирішила не пов'язувати своє життя з чоловіками, оскільки від них більше занепокоєння і страждань, ніж користі. Жінка вимовила ці слова з посмішкою на обличчі.

"Секрет мого довгого життя такий — тримайтеся подалі від чоловіків. Вони не варті тих неприємностей, що заподіюють. Від них просто більше шкоди, ніж користі. Я також роблю багато вправ і щоранку з'їдаю тарілку смачної теплої каші", — пояснила Галлан.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Столітня Джессі Галлан, яка жодного разу не була заміжня, провела своє дитинство в тісноті, але, як мовиться, не в образі. Джессі жила в маленькому сільському будиночку разом з 5 сестрами і братом. Всі діти в родині практично ділили один матрац.

Галлан ніколи не мріяла вийти заміж. Вона лише старанно працювала спочатку на фермі, а потім у якості прислуги у багатих на Грей-Стріт в Абердіні. Після цього десять років жінка присвятила роботі офіціантом у готелі "Ларистон".

109-річна жінка практично ніколи за все своє життя ні від кого не залежала.

"Все своє життя я багато працювала і майже ніколи не брала відпустку. Я покинула будинок, коли мені було 13 і почала доїти корів. Я завжди працювала з дуже хорошими людьми. Дивно бачити, наскільки сильно змінився світ з часів мого дитинства".

В молодості, розповідає Джессі, від неї чекали заміжжя. Батьки постійно їй про це нагадували, однак героїня історії не звертала на це уваги.

На момент інтерв'ю Джессі жила в будинку престарілих. Як відзначали працівники цього будинку, жінка була доброзичливою і милою, вона завжди уникала конфліктів.

На жаль, незабаром після цього інтерв'ю, Джессі Галлан померла своєю смертю. Але досі її порада про те, як прожити довге і щасливе життя, вражає всіх, хто її чує.

Нагадаємо, в якому місяці року народилася людина, розповість про те, наскільки довго він проживе. До такого висновку прийшли вчені. Експерти помітили цікаву закономірність і змогли обчислити місяць, у якому найчастіше народжуються довгожителі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", від кави безпосередньо залежить те, скільки ви будете жити.

Також "Знай.uа" писав, групі міжнародних фахівців вдалося зазирнути у майбутнє любителів чіпсів, пива, сиру і вина червоного.