Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Танцюй під Бузову

Мережу захопив танцювальний флешмоб під пісню Ольги Бузової. Користувачі повторюють короткі рухи з кліпу і записують це на відео.

31 грудня 2018 року на YouTube вийшов кліп Ольги Бузової "Танцюй під Бузову". У ролику знялися відомі блогери (Ілля Бєлов), актори (Андрій Гайдулян) і навіть Анатолій Вассерман.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За сюжетом у новорічний вечір у всіх телевізорах з'являється Ольга Бузова. Вона виконує нову пісню, а глядачі починають повторювати її рухи. В кінці кліпу абсурд переходить всі межі і звучить новорічне звернення президента РФ Ольги Бузової.

Звичайні користувачі та знаменитості виконують танець Бузової і викладають це в мережу.

Якщо ваша вечірка не схожа на це

Це мемная фраза, яку зазвичай пишуть на картинках, зображує якусь дику вечірку.

Якщо ваша вечірка не схожа на це, тоді я не хочу йти. Не варто витрачати мій час

<strong>Якщо ваша вечірка не схожа на це, навіть не намагайтеся мене запрошувати</strong>