Стів Вессон – дослідник паранормальних явищ. Він присвятив своє життя пошуку доказів існування привидів, привидів та інших надприродних істот. Його приваблюють аномалії і незвичайні таємничі події, які відбуваються по всьому світу.

Одного разу він відправився в Музей примар в Ноттінгемі, Англія. Вночі він зняв на відео інтер'єр музею і його цікаві експонати. Звичайно ж, це місце вразило експерта з полтергейст. На наступний день після візиту в музей Стів вирішив переглянути відзнятий матеріал. На відео чоловік побачив неймовірну картину: один з експонатів незрозумілим чином рухався сам по собі. На ролику видно, як ручка старовинного катафалка піднімається і опускається. Але поряд з експонатом абсолютно нікого немає – ніхто його не рухав. Ролик потрапив в мережу, користувачі теж в шоці.

Від цієї події дослідник в захваті і в той же час в жаху. І це враховуючи той факт, що його діяльність тісно пов'язана з подібними історіями. Він поділився своїми враженнями:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Я переглянув кадри з камери і був у шоці від того, що побачив. Ручка з величезною силою піднімається в повітря і різко падає назад. Це було дуже страшно і водночас дивно".

Вессон зазначив, що вранці налаштування камери були чомусь не такими, якими були під час запису. Тому ролик вийшов в поганій якості. Можливо, це справа рук того самого привида. Експерт також повідомив, що в музеї зберігається безліч захоплюючих і цікавих предметів, які пов'язані з паранормальними явищами.

Про подію дізнався персонал музею. Співробітники тепер боятися приходити на роботу. Невже це дійсно був справжній привид? Коли про цей випадок дізнався власник ноттінгемського музяя, він вирішив влаштувати охорону.

"Знай.иа" писав: на камеру потрапив дивний НЛО у формі медузи

А також: дослідники виявили десятки невідомих істот в темряві морських глибин

Нагадаємо: привид самогубці намагався забрати життя хлопчика