Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці пікантне відео, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в ролику у білому вбранні, при цьому вона роздягається. На кадрах видно, що Ліндсі напоказ знімає з себе білу кофту і залишається у відвертому топі зі шнурками в зоні декольте. При цьому прихильники моделі можуть розглянути її неосяжний бюст у всій красі. Волосся моделі зібране в акуратну зачіску і спадає на плечі, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до відео Ліндсі Пелас написала: "Як готуватися до сну". При цьому відео, на якому вона ніби готується до сну, знято явно на вулиці в оточенні зелені. Фанати зірки не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобаються доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

"Красива", "Дівчина, ти дуже гаряча", "Гарненька молода жінка з гарними цицьками", "Мені подобається ваша краса", "Захоплююча", "Прекрасна", "Чудове тіло і чуттєво захоплююча Ліндсі", "Чудово, красиво, дуже мило. Ангел, я так сильно тебе люблю", "Гаряча леді, цілую тебе", "Виглядає гламурно", "Найкрасивіша жінка на землі", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.