У соціальних мережах набирає обертів кампанія Januhairy - "Волохатий січень". Вона закликає жінок відрощувати волосся на тілі.

Про це пише "ВВС-Україна".

Учасники акції хочуть, щоб жінки "любили і приймали" природні волосся на тілі, а також збирали гроші на благодійність.

Засновниця акції - Лаури Джексон. За її словами кампанія придбала "розголосу", і в ній беруть участь жінки з усього світу. Студентка Ексетерського університету заявила, що ідея такого флеш-мобу прийшла їй, коли вона відрощувала волосся на власному тілі для перфомансу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Хоча я відчувала себе вільною і більш впевненою в собі, деякі люди навколо мене не розуміли і не погоджувалися з тим, чому я не голилася", - поділилася дівчина.

Лаура Джексон сподівається зібрати тисячу фунтів для благодійної організації Body Gossip, яка вчить молодь правильно сприймати власне тіло. Флеш-моб був запущений минулого місяця, і за цей час у ньому взяли участь жінки з Великобританії, США, Канади, Іспанії, Німеччини і Росії.

Всі вони викладають в Instagram фото волосся на власному тілі під хештегом Januhairy.

Дівчата називають моду на видалення волосся нав'язаної і закликають боротися з нею. Вони розповідають, що стали отримувати погрози після відмови від епіляції.

До акції долучилися й чоловіки. Вони пишуть, що вирішили підтримати жінок: "Підтримую своїх сестер у кампанії Januhairy: ви можете бути сексуальними, навіть якщо у вас є волосся".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що девушка за прізвищем Чен живе в місті Сяминь, провінція Фуцзянь, Китай. Її мучив постійний дзвін у вухах, дівчину постійно нудило, її самопочуття було дуже поганим. Вона вирішила, що, можливо, прихворіла або сильно втомилася. Але вранці вона зрозуміла, що все стало ще гірше.

Як повідомляв портал "Знай.uа", батьки привели дівчинку з набряком на обличчі в лікарню. Лікарі виявили в її організмі незвичайного паразита. Лікар дістав із ніздрі дівчинки справжню п'явку. Після цього набряк відразу ж прийшов, зі здоров'ям малюка все в порядку

Раніше повідомлялося, що жінка заробляє 80 доларів в годину, обнімаючись з незнайомцями в ліжку, у неї і у клієнта відбувається викид окситоцину. Робін Мері навчалася три місяці.