Алан Найман – соціальний працівник зі штату Вашингтон, США. Він умів від раку, коли йому було 63 роки. Він усе своє життя був неймовірно бережливим, і це навіть переросло в скупість. Ніхто з близьких навіть не здогадувався про те, що до кінця життя чоловік назбирав цілий стан. Він віддав всі свої заощадження, як і більшу частину свого майна, благодійним організаціями, які займаються допомогою хворим, бідним, кинутим дітям та інвалідам.

Така вражаюча сума вразила абсолютно всіх – родичів Алана, його друзів, колег і бенефіціарів. А все тому, що чоловік вів себе зовсім не як людина з таким станом. Він постійно економив на всьому. Найман купував прострочені продукти і ходив на роботу в дешевому одязі і старих дірявих черевиках, які латав клейкою стрічкою, а з друзями він відвідував лише бюджетні заклади, де подають фаст-фуд.

Незважаючи на те, що у чоловіка не було своєї сім'ї, він дуже сильно любив дітей. Тому свою зарплату він часто витрачав не на себе, а на сиріт. Тому він віддав саме їм. До речі, він і від батьків успадкував кілька мільйонів. І ці гроші він теж пожертвував на благодійність.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Друзі повідомили, що пристрастю Алана були автомобілі. Але практично все життя він проїздив на стареньких машинах. Схоже, він насолоджувався тотальної економії і більш ніж скромний спосіб життя.

Співробітники організації, яка отримала гроші від Наймана, повідомили, що навіть не були з ним знайомі. Судячи з усього, він був справді щирим, справжнім філантропом з великим серцем. Його вчинок гідний поваги!

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про 6-річну дівчинку, яка провела Різдво, роздаючи їжу і подарунки бездомним. Люди плакали

Читайте також: 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності. Її історія надихнула багатьох

Як повідомлялося, американський безхатько хотів знайти трохи хліба, а виявив 17 тисяч доларів. Він віддав їх на благодійність