Дівчина на ім'я Чень з Китаю одного разу прокинулася і зрозуміла, що з нею щось не так. Їй здалося, що вона втратила слух. І це частково правда. Повідомляє видання Daily Mail.

Мешканка Китаю втратила здатність чути чоловіків через рідкісне захворювання.

Надмірно напружена робота, переживання і тривоги з приводу своєї професійної діяльності призвели до того, що дівчина почала чути дзвін у вухах, також дівчину постійно нудило. Вона вирішила, що на наступний день все пройде, і лягла спати, але цього не сталося. Більше того, до ранку Чен перестала чути, що говорив її молодий чоловік.

Китаянка відправилася в лікарню, де з подивом виявила, що розрізняє лише жіночі голоси.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Хтось може пожартувати з цього приводу, припустивши, що Чен просто набридло слухати балаканину молодої людини і вона вирішила прикинутися глухою. Але, на жаль, це не так.

Отоларинголог Сяоцин припустила, що Чен втратила здатність чути низькочастотні звуки. Доктор вважає, що розвиток захворювання міг спровокувати стрес. Пацієнтка зізналася, що останнім часом працювала допізна і не висипалася.

Лікарі дивляться з оптимізмом на її раптовий слуховий симптом і впевнені, що дівчині вдасться повернути слух повністю. Так що голос коханого вона незабаром все ж почує. Сяоцин призначила дівчині лікування і очікує, що незабаром до Чен повернеться слух.

Варто відзначити, що дане захворювання дійсно в медичній практиці зустрічається, хоча і вкрай рідко. Аномалії слуху іноді призводять до того, що людина може не чути звуків певної частоти. Хтось не чує дзюрчання струмка, хтось шум двигуна або деякі ноти. А оскільки подібні відхилення мало турбують людей, вони можуть навіть не здогадуватися, що їм потрібна медична допомога.

Подібна аномалія трапляється дуже рідко – приблизно у одного з 13 тисяч пацієнтів з порушеннями слуху.

Хоча в соцмережах не всі вважають, що дівчині варто втрачати свою "суперздатність". Блокуванню чоловічих голосів навіть заздрять.

"Будь ласка, скажіть мені, що це заразно; Будь ласка, перевірте етіологію цієї хвороби, щоб ми могли викликати її у всьому світі; Якщо я не можу померти, то принаймні, я би хотіла отримати це захворювання", - пишуть користувачки соцмережі.

Нагадаємо, четверо шукачів пригод вирушили в покинуту шахту, вибратися на поверхню зміг тільки один.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік відкрив подарунок колишньої коханої через 48 років. Його вміст шокувало всіх. Навіть жінку, презентувала його.

Також "Знай.uа" писав, дівчина жорстоко зганьбила хлопця в прямому ефірі і прославилася на весь світ.