На виставці в Женеві представили незвичайну модель ручного хронографа. Він отримав назву "Годинник матері-природи" (Moser Nature Watch). Експонат є унікальним у своєму роді. Концептуальна конструкція, создання з живих рослин, виглядає стильно і заворожуюче. Це творіння презентував один із світових і найвідоміших лідерів виготовлення дорогих годин.

Модель має не просто спеціальну концепцію та особливу технологію виготовлення. Вона має певну ідею, сенс, сенс. Годинник повинні привернути увагу учасників виставки і всіх людей в світі до проблеми соціальної відповідальності за майбутнє нашої планети.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Едуард Мейлан, директор компанії H. Moser & Cie, повідомив:

"Найчастіше ми продаємо такі унікальні речі з аукціону. Виручені гроші ми віддаємо на благодійність. Але я думаю, що в цей раз ми так не зробимо. Дуже важливо знайти людину, яка буде дбайливо ставитися до годинника. Це необхідно, адже без потрібного догляду вони просто помруть. Годинники потрібно поливати двічі на день. Зараз ми обговорюємо різні варіанти і намагаємося прийняти правильне рішення".

Мейлан поділився відео і фотографіями з годинником на своїй сторінці в Instagram:

Ця модель виглядає просто неймовірно. Вона абсолютно не схожа ні на що і в той же час викликає безліч різноманітних і глобальних асоціацій. "Колись давно час зростало на деревах. Але з тих пір все змінилося", - сказано в одному з відео.

Завдяки молодому енергійному керівнику компанія H. Moser & Cie славиться божевільними вражаючими концептами, приголомшливими ідеї, чудовим почуттям гумору і при цьому стовідсотково якісним Swiss made.

"Знай.uа" писав про 102-річну пенсіонерку, яка стрибає з парашутом заради благодійності

А також: вчені виявили новий вид акул, а він уже вимер

Нагадаємо: самотній соціальний працівник виявився справжнім філантропом