Жінки в 50 років зовсім не літні, як часто прийнято вважати в суспільстві. Забобони вкоренилися в нашій свідомості і пора вже з ними щось робити.

50-річні жінки мають середній, зрілий вік. Саме час поглянути на життя по-новому відчути себе щасливо. Рекомендації про те, що робити жінці 50 років, дала Єлизавета II:

Відмовтеся від дієт

Обмеження в харчуванні не працюють і призводять до зворотного ефекту. Вага приходить назад швидше, настрій псується і сил стає все менше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Досить правильно харчуватися і насолоджуватися всіма дарами природи. Надмірна суворість у раціоні, як і явні надмірності, ще нікого не молодили. Головне – більше білків і менше калорій.

Прийміть свою сивину

Фарбувати волосся нормально, як і зміна зачіски і поліпшення зовнішнього вигляду. Однак не варто міняти колір волосся тільки для того, щоб заховати свої сиві пасма.

Приймайте свої помилки

Не соромтеся цього, адже ви вже не дівчинка. Не бійтеся сміливо сказати друзям і знайомим про тих помилках, яким ви піддавалися.

Присвятіть себе собі

Близькі люди дуже важливі для кожної людини. Однак часто відносини будуються саме на віддачі жінки. Пам'ятайте, що гарні здорові відносини не можуть бути однобічними. Присвячуйте 50% свого часу собі і оточуючі почнуть робити те ж саме.

Не повторюйте пройдене

Навіть у буквальному сенсі. Змініть маршрут, яким зазвичай ходіть з дому в магазин. Ваш мозок створив міцні нейронні зв'язки, які стали основою закоренілих звичок і шаблонного світосприйняття.

Струсніть його! Це допоможе по-іншому подивитися на світ і почати вчитися новому.

Досить піклуватися про думку оточуючих

Всім не догодити. Краще рахуватися зі своєю совістю, ніж з громадською думкою. Це правильніше. Коли ви перестанете хвилюватися про те, що про вас подумають, світ зміниться у ваших очах, і ваше ставлення до нього стане більш привітним.

Нагадаємо, вчені розповіли, як вино впливає на фігуру: дівчатам на замітку. Помірне вживання вина, незважаючи на велику кількість калорій, позитивно впливає на жіночу фігуру.

Як повідомляв Знай. ua, вчені розбили міфи про блондинок, вся справа в генах: шах і мат всім рудим, шатенкам і брюнеткам. Блондинки мають більш складний генетичний код.

Знай. ua писав, що 109-річна шотландка розкрила нестандартний секрет довголіття: вони не коштують тих неприємностей, що заподіюють. Жінка була доброзичливою і милою, вона завжди уникала конфліктів.