Подорожі приносять величезну порцію натхнення та гарних вражень. Тому в потрібно намагатися відвідувати нові цікаві місця якомога частіше. Однак світ такий різноманітний, що вибрати щось одне важко. Ми пропонуємо обрати місце подорожі відповідно до вашого знаку Зодіаку.

Овен: Коста-Ріка

Овнам необхідна доза адреналіну, тому варто обрати відпочинок без постійного лежання на сонці. Дайвінг в печерах, стрибки з тарзанки та з парашутом, рафтинг по воді... і ще багато цікавого. Коста-Ріка допоможе розпалити полум'я, яке зігріватиме весь рік.

Телець: Італія, узбережжя Амальфі

Тельці хочуть провести свій відпочинок розкішно. Найкраще в цьому допоможе Італія. Вино, морепродукти, ресторани на узбережжі моря - найкраще, що можуть уявити Тельці. До того ж можливіть насолодитися мальовничими краєвидами між портовим містом Салерно і горами Сорренто.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Близнюки: Нью-Йорк

Місто, яке не спить - ідеальний варіант відпустки для Близнюків. Жваві вулички, безліч простору та нових незвіданих місць - це саме те, що треба. Близнюки є повітряним знаками, а це значить, що їх досить важко утримати на одному місці.

Рак: Австралія: Великий бар'єрний риф

Раки люблять домашній затишок. Але вони не проти поніжитися на сонці та дослідити все, що під водою. Тому бар'єрний риф найкраще підійде для проведення відпустки цього знаку Зодіаку.

Лев: Індонезія, Балі

Леви люблять місця, де вони зможуть проявити свою королівську велич. Саме Балі в пропонує одні з найбільш розкішних спа-салонів, оздоровчих центрів і процедур. Це ідеальне місце для будь-якого вогняного та природженого лідера!

Діва: Перу, Мачу-Пікчу

Діви оцінять розкішні краєвиди Перу. Їм точно сподобається прогулюватися по Мачу-Пікчу, досліджуючи всі деталі Древнього міста.

Терези: Париж

Терези відрізняються своєю романтичністю, тому вони оцінять подорож у місто закоханих. Ейфелева вежа - місце, яке подарує найращі спогади представникам цього знаку Зодіаку.

Скорпіон: Каліфорнія, Лос-Анджелес

Скорпіон - глибокий, іноді задумливий, але завжди гарний, як і Лос-Анджелес. У Лос-Анджелесі є майже все, що завгодно, від пляжу до снігових гір, всього в декількох хвилинах їзди по дорозі через чудові долини, пустелі і гори Південної Каліфорнії.

Стрілець: Камбоджа, Ангкор-Ват

Підбурюваний жадобою мандрів, цей знак завжди знаходиться в русі! Він любить філософію, містику і вивчення стародавніх культури. Стрільці, безсумнівно, вгамують свою спрагу в Ангкор-Вати - одній з найбільших релігійних пам'яток в світі.

Козеріг: острів Пасхи, Чилі

Козероги дуже працьовиті, тому у відпустці вони хочуть максимально розслабитися. Острів Пасхи - це саме те, що їм потрібно. Найкраще подорожувати одному або в невеликій групі людей. На острів Пасхи можна відпочити від усіх та від шаленого ритму життя.

Водолій: Японія

Водолії завжди були прихильниками чогось дивного. Технології зазвичай тільки більше пробуджують інтерес цього знаку. Пориньте в зовсім іншу культуру в Японії.

Риби: Ісландія

Всім Рибам подобаються місця, де вони можуть плисти за течією і налаштуватися на самовдосконалення. Риби дуже артистичні, відкриті, цікаві і позитивні, незалежно від того, де вони знаходяться. Тому гарячі джерела - це місце, де можна повною мірою насолодитися всім, що може запропонувати це чарівне місце!

Нагадаємо, став відомий передсмертний гороскоп на 2019 від Дарії Воскобоєвої.

Як раніше писав "Знай.ua", дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що нове пророцтво виявлено в біблійних писаннях, настає руйнування міст і Судний день.