Настільки українці втомилися від засилля "чорнухи" в новинних стрічках, що іноді простий привід посміятися викликає небувалий шквал емоцій.

Так, днями користувачі соціальних мереж заходилися в істеричному сміху від допису якоїсь горе-господині. Цитуємо дівчину і наводимо фотографії:

"Люди, підкажіть, що це...Купила 4 стегенця в Сільпо, що по вул. Укринская. Прийшовши додому, помітила, що вони підозріло великі - затягнули на 2 кг. Але коли я розгорнула пакет, то в кожному окорочке були невеликі пластикові трубки, які досить глибоко входили всередину. Деякі я навіть витягнути не змогла, довелося розрізати. ЩО ЦЕ ТАКЕ???? Це їх накачують??? або я просто чогось не знаю. Запаху ніякого немає. Загалом, дуже стрьомно. Вони ще й на знижку зараз по 40 грн. за кг".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Соцмережі миттєво відреагували безліччю кумедних коментарів з цього приводу. Публікуємо деякі з них:

"Це - курячий оргАн. Труби - щоб ви могли чути музику курей :) Але це ще не все! Мудрі старці кажуть, що якщо подути в ці пластикові трубочки - можна почути голос стародавніх індіанців Майя і першу пісню Олега Винника. Так що вам дуже пощастило! За статистикою, таке трапляється лише з однією людиною з 100 мільйонів!!!"

"Тю! Та це ж не курка! Це страус! Він, коли ховає голову в пісок, то чим дихати-то треба, ось жопою і дихає! Це трубки для дихання!"

"Так що ж таке-то... Доросла господиня, і раптом не розуміє, що це просто плодоніжки, за які стегенця кріпляться до гілок дерев, на яких ростуть?!"

"Це 100% відсотків спецагенти Кремля вживляють мікрочіпи. Якщо з'їсти такий окорочек, Путін буде знати про ваше місцезнаходження. Ні в якому разі не здумайте їх їсти. Оберніть їх в свинцеву папір і одягнувши шапочку з фольги закопайте у безлюдному місці..."

"Це міні версія ПТУРС (протитанкові керовані реактивні снаряди). Призначена для відбиття атак коршунов на курок, захисту від лисиць (автоматично стріляють лисиці в ніс, коли вона дупу курці нюхає), або автоматично випускають захисне хмара газу, коли наближається півень, а бажання у курки немає. Ну і найголовніше - туди можна чіпляти біжутерію для походу на курячу дискотеку. Дуже зручний функціонал".

"Вітаю,ви стали зіркою Фейсбук!!! Обізвати залишки пір'я на хвості пластиковими трубочками!!!-це перебір".

"Це просто у курки були нарощені пір'я , щоб крильця погустіше виглядали ,вона штучні вставила ..а тепер померла і її розсекретили !!!!"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Тодоренко погладшала на 18 кілограм: їла хліб день і ніч.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.