Прогноз геомагнітної активності Землі показав, що з 16 до 23 січня коливання магнітного поля будуть знаходитися в діапазоні індексу Kp від 0 до 3. Це відповідає природному рівню зміни поля Землі. 16 січня можливі магнітні збудження, близькі до магнітної бурі першого рівня G1. А ось 24 з січня високою ймовірністю очікується магнітна буря рівня G1. Такі дані наводить Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця.

Збільшення магнітних коливань до рівнів, близьких до G1, прогнозується також 25 січня, 1 лютого і 2 лютого. Фахівці рекомендують, що в ці дня особливо слід бути обережними людям з хронічними захворюваннями. Багато людей можуть відчувати недомогання.

Бурі першого рівня здатні впливати на системи управління технічними пристроями. Люди з метеочутливість у дні магнітних бур можуть відчути нездужання, погіршення загального стану.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, потужний удар, багатьом стане зле: українців попередили про небезпеку у найближчі дні. У ці дні лікарі рекомендують побільше відпочивати і відмовитися від перегляду новин, які можуть погіршити самопочуття.

Прогноз геліофізиків на січень-лютий 2019:

  • 16 січня - очікуються збурення магнітосфери планети.
  • 24 січня - відбудеться магнітна буря першого рівня категорії G1.
  • 25 січня - магнітосфера планети збуджена.
  • 1 лютого - прогнозуються збурення магнітосфери Землі.
  • 2 лютого - можливі збурення магнітосфери планети.

Як повідомляв раніше Знай.ua, спеціалісти розповіли про диво-засіб, який допомже вилікувати кашель, зніме головний біль та навіть вижене з дому тарганів. І він є у кожної господині на кухні, а коштує копійки.

Також Знай.ua писав, що українцям розповіли, до яких ударів фінансових слід готуватися у 2019. Експерти розклали по поличках, що та на скільки подорожчає кожного місяця цього року.