Роб Гонсалвес - канадський художник з португальським походженням. Він створює приголомшливі картини, які виглядають, наче ожила оповіді. Чоловік продовжує в своїй творчості сюрреалістичні традиції легедарного всесвітньо відомого художника Сальвадора Далі.

Творіння Дали, як і картини Гонсалвеса, неможливо сплутати з роботами інших художників. Вони демонструють ілюзорність сприйняття реального світу. Напевно, саме тому стиль, в якому творить майстер і називається магічним реалізмом.

Якщо придивитися до кожної картині художника, то можна прийти до висновку про те, що в ній немає нічого неправдоподібного або фантастичного. Всі деталі і компоненти абсолютно реальні. Але в той же час кожен сюжет, кожна сцена виглядає фантастичним, нереальним і неможливим. Від такого мистецтва дійсно віє магією.

Роб майстерно стирає грань переходу між двома реальностями в своїх роботах. Складається враження, що це дійсно якась магія.

На жаль, Гонсалвес помер у 2017 році. Йому вдалося залишити світу приголомшливі роботи, які не можуть не вразити.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Представляємо вам його роботи:

Як вгорі, так і внизу

Зміна обстановки II (створення гір)

Великий повітря

Альпійська навігація

Астральні проекції

Союз моря і неба

Храм комерції

Будинок біля залізниці

Осіння архітектура

Акробати-початківці

Нічні вогні

Простір між словами

Внутрішній ліс

Замок на скелі

Ляльковий будиночок мрії

Раніше "Знай.uа" писав про дівчину з шизофренією, яка малює галюцинації

А також про таємницю, яку зберігають у собі соняшники Ван Гога

Нагадаємо: у мережу потрапили документальні фото легендарного Рене Буррі, якиий відобразив пульс життя