Багато людей думають, що робити добрі справи можуть лише мільйонери і заможні люди. Насправді, це зовсім не так. Ви зможете переконатися в цьому на прикладі сім'ї.

47-річний чоловік на ім'я Шейн МакДэникл поділився приголомшливими знімками на своїй сторінці в Facebook. Він розповів, що разом зі своїми улюбленими синами вони нарубали і заготовили 80 машин дров. Їх мета - поділитися деревиною з тими, хто цього потребує.

PLEASE HELP HEAT OUR HOOD! FIREWOOD DELIVERIES START TOMORROW! FIREWOOD DONATIONS ARE BEING ACCEPTED AT NORMS MARKET IN...

Geplaatst door Shane McDaniel op Donderdag 8 november 2018

Чоловік написав:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Ніхто не замерзне в цей святковий сезон".

Він запропонував безкоштовну доставку, якою можуть скористатися абсолютно всі бажаючі.

Шейн володіє пивоварним заводом. Його публікація надихнула людей і спонукала їх приєднатися до такого доброго і важливій справі.

Geplaatst door Shane McDaniel op Dinsdag 11 december 2018

За кілька днів завдяки переглядами, лайкам та репостам про публікації Шейна дізналися у всьому світі. Його сторінку завалили повідомленнями, які він так хотів побачити. Чоловікові писали з проханнями про отримання дров, з пропозиціями допомоги і з вдячністю. Серед листів були навіть пропозиції про шлюб - такого Макденіел точно не очікував побачити.

Another bigger better firewood collecting work party this Saturday and Sunday! Meeting at Norms at 9:00 am and going til dusk. Don’t worry if your late, we won’t mind. Hope you can make it...but if not...please share. Without you pressing that little share button...we can’t help anyone. Every share leads to wood donations, and strong hands and backs willing to make sacrifice. Thank you....now lets show the world how we roll...

Geplaatst door Shane McDaniel op Dinsdag 15 januari 2019

З початку листопада батько з близнюками доставили дрова сотням сімей, які не можуть собі дозволити придбати матеріали для опалення будинків. Їм допомагали добровольці з місцевого банку, які розбирали запити на отримання дров про составляили списки доставки. Надійшло безліч пропозицій пожертвувань. Люди привозять дрова і вдень, і вночі.

Сім'ї, які отримали допомогу, неймовірно розчулені та приємно здивовані. Вони мріють, щоб у світі було якомога більше таких людей, як МакДэниелсы.

Самотня 28-річна мама Кейтлін Тейлор живе зі своєю маленькою дочкою в пересувному будинку в Лейк-Стівенс. Дерев'яна піч - єдине джерело тепла в її будинку. Тому Шейн практично врятував їм з дочкою життя.

42-річна Еббі Валентайн зіткнулася з фінансовими труднощами після того, як у квітні п'яний водій вбив її старшого сина.

Багато людей, які отримали допомогу, не можуть висловити подяку словами. Але про все говорять сльози на їх очах і щирі посмішки.

"Знай.uа" писав: 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності

А також: 6-річна дівчинка провела Різдво, роздаючи їжу і подарунки бездомним

Нагадаємо: самотній соціальний працівник виявився справжнім філантропом