Порталом Numbeo був опублікований індекс якості життя 2019. Рейтинг складали, беручи до уваги оцінки інтернет-користувачів по всьому світу.

У ньому враховувалась така інформація, як вартість життя, купівельна спроможність, доступність житла, охорона здоров'я, дорожній рух, злочинність і стан навколишнього середовища.

Канберра-столиця Австралії

Найкращим містом для життя був визнаний Канберра-столиця Австралії. У десятку також увійшли Ейндховен (Нідерланди), Ролі (США), Аделаїда (Австралія), Цюріх (Швейцарія), Мадисон (США), Брісбен (Австралія), Веллінгтон (Нова Зеландія), Колумбус (США) і Шарлотт (США).

В список з 226 міст змогли потрапити і російські. Нижній Новгород розташувався на 109 сходинці рейтингу, випередивши такі міста, як Торонто, Брюссель і Мадрид. Санкт-Петербург зайняв 182 місце в рейтингу, Москва – 191 місце, також в рейтинг потрапили Єкатеринбург (199) і Новосибірськ (206).

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок
Показати ще

Нагадаємо, Найкрасивіші жінки світу живуть в цих 20 країнах: список дивує

Венесуела в 2018 році стала країною, яка відправила на міжнародні конкурси краси найбільшу кількість красивих учасниць.

Найбільше в скарбничку Венесуели принесла Маріем Веласко, що перемогла на Miss International 2018 ( "Міс Інтернешнл"). Про це повідомляє тематичний портал Missosology.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Авада Кедавра: дуже уважний хлопець розбиває серця поттероманам, це переверне весь світ магії

Для шанувальників письменниці Джоан Роулінг чарівник Гаррі Поттер в першу чергу асоціюється з круглими окулярами, спальнею в комірчині під сходами і шрамом у формі блискавки. Одна з цих особливостей опинилася під загрозою після того, як поділився своїм відкриттям користувач твіттера під ніком Today Years Old. Повідомляє Medialeaks.

Також Знай.ua" писав про те, що mcdonald's втратив Бігмак

Світова американська компанія фастфуду McDonald's відтепер не зможе використовувати назву популярного гамбургера в своєму меню.

На території країн Європейського союзу американці втратили ексклюзивне право на використання торгової марки Big Mac, про це повідомляє Reuters.

За даними ресурсу, справу проти mcdonald's виграла ірландська мережа ресторанів швидкого харчування Supermac's.