Нейл Чен Ле – 26-річний житель Тайваню. Він опублікував в мережі вражаючу відеозапис, на якій видно, як по хлопцеві бігає величезна страхітлива сколопендра. Це просто неймовірно, адже тварина отруйна.

Як виявилося, Нейл знайшов сколопендру зовсім не випадково. Він завів її в якості домашньої тварини, вона живе разом з ним з 2014 року. Тоді багатоніжка була зовсім маленькою. За 4 роки вона суттєво збільшилася в розмірах. Зараз її довжина досягає 43 сантиметрів.

Хлопець зізнався, що ужитися з настільки екзотичним тваринам було не просто. Він повідомив:

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Догляд за отруйних комах досить ризикований. Тому це завдання краще залишити досвідченим фахівцям. Укус сколопендри може бути неймовірно болючим. Але я є досвідченим любителем членистоногих, тому відчуваю себе в безпеці, коли вони знаходяться поруч".

Нейл живе не сам, а з сусідом по кімнаті. Але сусіда абсолютно не бентежить величезна отруйна багатоніжка, яка бігає по дому. Чен Ле пояснив:

"У нього є власні отруйні тварини. Він такий же божевільний, як і я".

Гігантські сколопендри мешкають у Південній Америці. Зазвичай вони виростають до 30 сантиметрів у довжину. Укус великої багатоніжки може викликати біль і набряк, які не проходять протягом кількох днів. Крім того, після укусу людина може відчувати слабкість, можливе підвищення температури і лихоманка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв: зірки розповіли про свої фобії. Найбільше вони бояться павуків, води й висоти

Читайте також: біологи розповіли про страшну загрозу у Світовому океані. У морських глибинах водяться древні істоти на планеті, популяції яких нічого не загрожує

Як повідомлялося, фотограф виявив найстрашніше павукове гніздо, і воно виглядає як пухнастий звір. Чоловік торкнувся гніздо палицею, і з нього вибігла безліч маленьких павуків з довгими лапками. Арахнофобам зі слабким серцем краще не дивитися