Діва російської естради Алла Пугачова прийшла у дивному образі до храму.

У соцмережах шанувальники Пугачової гадають, чому зірка вирішила віддати перевагу такому екстравагантному варіанту головного убору. На святки Алла Пугачова вирушила до Передєлкіно, де відвідала популярний серед російських знаменитостей храм святого Ігоря Чернігівського, передає УНІАН.

Примадонна приїхала до церкви в дивному головному уборі, схожому на чалму.

"Все добре, але чалма на голові?", "Що на голові?", "Треба ж було так заморочити для церкви?", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Крім того, Алла Пугачова зробила кілька спільних фото з працівниками храму. Вони опубліковані у фан-групах артистки в Instagram. На знімках співачка виглядає доволі стомленою, мабуть, тому що з'явилася без макіяжу.

Нагадаємо, зйомки в програмі "Сьогодні ввечері", присвячені Ігорю Ніколаєву, ледь не стали для Примадонни російської естради Алли Пугачової останніми у житті.

Заради того щоб привітати близьку людину з 40-річчям творчої діяльності, Алла порушила обітницю мовчання і приїхала в "Останкіно". Однак незабаром про це дуже пошкодувала.

Як повідомляв раніше Знай.ua, тільки вщухли обговорення ймовірної коханки російського пародиста Максима Галкіна, моделі Юлії Барановської, як новорічні свята знову підкинули парі купу проблем.

Після публікації нових фото в Instagram фанати підозрюють, що вони знову на межі розриву. Як видно на знімках, шоумен і його кохана відзначили цей день в гостях у своєї подруги Іди Достман.

Також Знай.ua писав про те, що японська співачка, яка працювала з Аллою Пугачовою на гастролях зізналася, що Примадонна вживала неймовірну кількість алкоголю.