Вдома у користувачки Reddit c ніком elphaba16 живуть дві собаки і два коти. І її вихованці зламали стереотип про те, що кішки з собаками не можуть жити дружно. Ці милі тварини підкорили своєю щирістю. Здається, фраза "жити як кішка з собакою" знаходить новий сенс. Повідомляє Medialeaks.

Жінка і її чоловік інженери, тому імена вихованців пов'язані з наукою.

Кожен день, поки господиня на роботі, її рудий кіт Кельвін і пес Джоуль влаштовуються на улюбленому дивані і сплять обіймаючись. І це таке миле видовище, що жінка за допомогою відеотрансляції спостерігає за ними зі свого робочого комп'ютера.

Джоуль і Кельвін потрапили в сім'ю з різницею у вісім місяців, але дуже подружилися.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Симпатію один до одного при свідках вони майже не виявляють, але варто людям піти на роботу, пес з котом затишно розташовуються на улюбленому дивані.

Щоб спостерігати за цим милим видовищем, жінка за допомогою відеокамери веде пряму трансляцію з дому і виводить зображення на екран свого робочого комп'ютера. Так, сидячи в офісі, жінка іноді підглядає за тим, як вдома обіймаються її вихованці.

Шматочком однієї з трансляцій вона поділилася з користувачами Reddit. І ті прийшли в захват. Менше ніж за добу пост набрав 120 тисяч апвотів. Користувачі здивувалися: якщо жінка знімає, як кіт і пес спить на дивані, чому відео таке коротке? І зажадали ще.

Заради шанувальників Джоуля і Кельвіна господиня опублікувала декілька відео в инстаграмі та пообіцяла добавляти туди нові пости з життя солодкої парочки.

Жінка подумує над тим, щоб провести онлайн-трансляцію з вихованцями, а користувачі мереж навіть пропонують продавати до неї доступ. Адже ця пара настільки популярна, що може сколотити ціле багатство.

"Я б заплатив за доступ як за підписку на Netflix"; "Продайте відео в Норвегії, у них є така штука, називається "повільне ТБ" — прямі трансляції з вікна поїзда, в'язання бабусі, догляд за тваринами. Відмінно б підійшло".

У мережі зазначили, що на відео собака виглядає схвильованою, а кіт спокійний і розслаблений — це підтверджує стереотипи про кішок і собак, вважають реддитори. Собаки хвилюються, що людина пішла, а кішкам все це байдуже.

"Це твій пес. Господар іде, і навіть якщо це відбувається кожен день, то собаки будуть тривожно чекати. Кішки так не роблять. Вони ж кішки"; "Кішки такі: "Ви вдома? Не помітила, що ви йшли. Але раз ви тут, відкрийте-но банку котячої їжі".

Нагадаємо, господар похвалився кішкою, що говорить, користувачі мережі почали хреститися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ворогуючі тварини виявили одне до одного справжню любов, це зворушило соцмережі до глибини душі.

Також "Знай.uа" писав, найнезадоволеніший пес у світі на ім'я Анукі вилікував господиню від важкої хвороби.