Студія "Квартал 95" випустила новий пародійний відеоролик в стилі знаменитого телешоу "Розсміши коміка" під назвою "Розсміши президента" де Володимир Зеленський сидячи в журі сміється над нарізкою передвиборних обіцянок таких політиків як Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Віталій Кличко.

Гумористична Студія "Квартал 95"
Гумористична Студія "Квартал 95"

Відео вийшло 16 січня на офіційному акаунті в Instagram. Зеленський сидячи на місці ведучого шоу сміється над обіцянками які давали в різні часи знамениті українські політики.

Гумористична Студія "Квартал 95"
Гумористична Студія "Квартал 95"

У коментарях українці підтримали автора відео і Володимира Зеленського в його політичній ініціативи брати участь на президентських виборах в Україні 31 березня 2019 року.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дивіться: Розсміши президента

Нагадаємо, популярний актор "Кварталу 95" Олександр Пікалов виступив перед українцями із заявою, яка стосується чуток про організації політичних акцій та мітингів з боку команди Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", в український прокат нещодавно вийшов 10-й за рахунком проект студії "Квартал 95" - романтична комедія "Я, ти, він, вона".

Також "Знай.ua" писав, народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко нещодавно з'явився в костюмі клоуна у прямому ефірі одного з телеканалів.