24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких з'явилася у відвертому образі і спокусливій позі. Дівчина фотографує себе в дзеркало на телефон. На ній три різні комплекти нижньої білизни, і вона пропонує шанувальникам вибрати, який їм подобається більше. Так, на першому фото Альона Омович з'явилася в чорно-бежевій мереживній білизні. Її волосся зібране у хвіст, а на обличчі легкий макіяж.

На другій фотографії модель позує в сірому комплекті білизни з мереживними елементами. Треба сказати, що ліфчик цього комплекту ледь утримує її силіконові груди. На третьому фото Омович вже з розпущеним волоссям. На ній червона білизна з чорним мереживом, у комплекті, до якої ще й пояс для підтримки панчох. У підписі до фотографії Альона пропонує шанувальникам вибрати, яка білизна їм подобається більше. Також вона вказала бренд цієї білизни, рекламуючи його.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її силіконової краси. "Огидно неприродні цицьки", "Силіконові цицьки, ботокс на губах, нарощені вії, татуаж брів - як же набридло. Що гарного?", "Трохи худа, пару кг більше виглядало б краще", "Ви у всьому прекрасні!", "А чому соски так в різні сторони стирчать?", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.