Мужчина-трансгендер при операції по зміні статі вирішив залишити собі жіночі репродуктивні органи і тепер виношує дитину. Про це передає Clutch.

Уайлі Сімпсон ще в дитинстві зрозумів, що він чоловік, замкнений у тілі жінки. Він пройшов довгий шлях по зміні статі, але вирішив залишити репродуктивні органи. Він з'їхався зі своїм бойфрендом Стефаном Гейтом і приймав курс гормонів, думаючи, що не може завагітніти. Однак у життя були свої плани.

Сімпсон зрозумів, що вагітний, тільки на одинадцятому тижні. Пара прийняла рішення народжувати.

Уайлі поділився з журналістами тим, що найбільшим страхом для нього були нетолерантні співробітники медичних закладів. Йому важливо, щоб до нього зверталися у чоловічому роді.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Звичайно, у госпіталь не кожен день приходить народжувати чоловік, — говорить він. — І все-таки ми теж люди, і мені б хотілося, щоб мене називали правильно, в чоловічому роді, і взагалі ставилися з повагою".

Раніше повідомлялося, що одразу після початку нового 2019 року в австрійському місті Фельден дві жінки, які уклали шлюб, вперше скориставлися можливістю реєстрації шлюбів для одностатевих пар, яка відкрилася з 1 січня 2019 року. Про це повідомляє Der Standard.

"Вони були чотири роки заручені і тепер одружилися. Даніела Паер і Ніколь Копаунік стали першою одностатевою парою, що скористалася можливістю, яку надав Конституційний суд для реєстрації шлюбів. Через п'ять хвилин після опівночі вони обидві сказали "так". Пара тепер буде носити прізвище Копаунік", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Зіанджа розповіла, як Боря Апрель став жінкою.

Раніше Знай.ua повідомляв, що згідно з опитуванням, лише 1% українців готові змиритися з нетрадиційною орієнтацією свого родича.

Також Знай.ua писав, найкрасивіша учасниця шоу "Топ-модель по українськи" Софі Берідзе розповіла про зміну статі.