4-річна дівчинка з рідкісною формою альбінізму заслужила захоплення від користувачів мережі завдяки своїй подібності до персонажа мультфільму "Холодне серце". Передає Clutch.

Заріна Нельсон з Арізони (США) народилася з рідкісною формою альбінізму — синдромом Германскі-Пудлака. Хвороба сильно зіпсувала життя крихітці: у неї слабкий зір, хворі легені і погано згортається кров.

Через повну відсутність меланіну в крові дівчинки, мамі доводиться щодня наносити на її шкіру сильний сонцезахисний засіб. До того ж, лікарі стверджують, що без пересадки легенів Заріна може і не дожити до 30 років. Мати зважилася опублікувати її фото у соцмережах щоб привернути увагу громадськості.

Користувачі прозвали дівчинку Ельзою — героїнею мультфільму "Холодне серце". Обидві мають бліду шкірою, біле волосся і, за словами матері, у них схожий навіть характер.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Мама дівчинки розповіла, що маля дуже радіє, коли їй говорять компліменти і порівнюють з її улюбленою героїнею мультфільму. Багато користувачів захоплюються незвичайною красою дівчинки.

Раніше повідомлялося, що замість того, щоб спиляти сухе дерево, жінка перетворила його в міні-бібліотеку, якую тепер захоплюється і безкоштовно користується вся округа.

А почалося все з того, що Шерелі Армітадж Говард (Sharalee Armitage Howard), знаючи про те, що незабаром повинні зрубати стару тополю, що росте біля паркану, вирішила дати їй друге життя.

Враховуючи те, що вона працювала в бібліотеці Кер-Олена, була не тільки бібліотекарем, але і художником, і захоплювалася палітурною справою, то рішення створити міні-бібліотеку було природним.

Верхню частину тополі зрізали, адже сухі гілки, створювали чималу загрозу для її сім'ї і перехожих. Залишили нижню, найтовстішу частину стовбура, з якої витягли всю трухлу деревину і обробили спеціальним розчином, щоб зупинити процес гниття.

Нагадаємо, що креативна дівчина перетворює пироги у твори мистецтва.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Оссі Саарінену всього 22 роки, але його роботи дадуть фору найіменитішим фотографам природи.

Також Знай.ua писав, що чоловік побудував казкове мишаче село в своєму саду.