У мережі бурхливо почали обговорювати вчинок нареченої, яка змусила гостей змінити зовнішність заради торжества. Вона повідомила подругам, що вони повинні надіти кольорові лінзи, щоб відповідати кольоровій гамі весілля.

Дівчина дуже переживала з приводу того, що блакитні очі деяких подружок не будуть красиво виглядати з дрес-кодом лимонного кольору. На своїй сторінці у Facebook вона опублікувала фотографію, на якій вона одягнена в лимонне сукню. Наречена вказала, що до нього ідеально підійдуть карі очі – як у неї.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі в шоці від такої поведінки дівчини. Вони прийшли до висновку, що його ніяк не можна назвати розумним. Коментатори вказали на те, що це занадто, і наречена перегинає палицю. Чому вона не подумала про гостях? Адже далеко не всі можуть носити лінзи, вони нерідко викликають роздратування очей.

Нареченій спробували пояснити, що проблема не в очах подружок та інших гостей, а у відтінку, який буде фігурувати на весіллі. Лимонний колір поєднується далеко не зі всіма кольорами. Дівчина сама ускладнила собі завдання, коли вибрала саме його.

Поведінка наречених іноді абсолютно абсурдна. У грудні 2018 року в мережі розкритикували наречену, яка придумала для гостей весілля 2 види нарядів. Вона розділила їх на худих і для товстих. Стрункі подруги вагою до 75 кілограмів необхідно було прийти в туфлях від Christian Louboutin. А більш пишні жінки повинні були одягнутися в усе чорне. Дрес-код для повних чоловіків – кросівки і камуфляж.

Раніше портал "Знай.uа" писав: хлопець зробив пропозицію своїй коханій. Молоді люди обійнялися, і дівчину відрахували з університету

Читайте також: у чому люди йшли під вінець в 19 і 20 столітті. Фотогарфии чарівних наречених

Як повідомлялося: молодята влаштували незвичайну весільну фотосесію на найвищій точці планети. Зйомка чудово відображає контраст між величними горами і крихкою любов'ю