Жінка з Техасу знайшла дуже оригінальний спосіб вилікувати дитину від мокрого кашлю. Правда, мережа залишилася шокованою від такого неоднозначного прийому. Передає Clutch.

Мама з США поділилася з користувачами лайфхаком, який повинен допомогти позбавити дитину від кашлю з мокротою. Вона розповіла, що для цього використовує власний вібратор. Деякі користувачі мережі прийшли в жах від такого способу лікування, решта ж відзначили, що й самі так роблять. Досить поставити на секс-іграшці потрібний режим вібрації, і водити нею по спині дитини.

Всього лише за 5 днів публікація цієї мами набрала 2,5 мільйона переглядів. Під фото з'явилося безліч коментарів: "Якщо якась річ іноді використовується в сексуальних цілях, це не означає, що це єдине, для чого вона придатна. Ця логіка застосовна і до людей", "Я пам'ятаю, коли мій син вперше знайшов мій вібратор. Не знаю, чому я не подумала тоді сказати йому, що ця штука лікує від мокротиння…"

Маму підтримав навіть центр послуг для новонароджених Техасу, виклавши її фото у себе на сторінці. Вони повідомили, що багато лікарів використовують вібратор для видалення мокротиння у дорослих.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше повідомлялося, що користувачка фейсбуку зі штату Юта Рейна Кессел опублікувала відео, яке за кілька днів зібрав 5,4 мільйона переглядів. Головною героїнею ролика стала маленька дочка жінки на ім'я Ріва, яка виявила неймовірний інтерес до мексиканської їжі. Діти - найсуворіші кулінарні критики в світі.

Маленька дитина з Америки така вражена першим буріто у своєму житті, що прославився у соціальних мережах.

У якості передісторії до відео Рейна розповіла про пораду, яку раніше отримала від педіатра. Лікар рекомендував жінці перевести дитини на тверду їжу, проте мати довго сумнівалася в необхідності такого заходу.

Тривоги батьків були розвіяні, коли Рейна в присутності Ріви вирішила з'їсти буріто.

Her doctor said that I could start thinking about introducing her to solid foods if she started showing any interest... might this qualify? #getitgirl #thehungergames #hangry #advanced #rivarose #talkaboutarivalution #rivathediva #burritobaby (This video is represented by LADbible Group. To use or license this video please email licensing@ladbiblegroup.com)

Geplaatst door Raina Kessel op Zondag 13 januari 2019

Нагадаємо, жінка врятувала стару тополю і перетворила її на будиночок, де людина потрапляє в інші світи.

Раніше Знай.ua повідомляв, куряча дупка зробила українку знаменитістю.

Також Знай.ua писав, хлопець вирішив, що котики та собачки - занадто банально, тому завів сколопендру.