В одному з паризьких музеїв відкрили неймовірну виставку з медузами. 45 видів морських мешканців зібралися під одним дахом. Деякі з представлених медуз небезпечні для життя людини.

Океанаріум з приголомшливими люмінесцентними створіннями виглядає неймовірно. Виставка буде цікавою для людей будь-якого віку і соціального статусу. Медузи мають вражаючий зовнішній вигляд. Часом на них хочеться подивитися, але страх і навіть якесь огиду (з-за того, які медузи навпомацки) цьому заважають.

Щоб помістити всіх морських тварин в одному музеї довелося використовувати більше двох десятків спеціальних резервуарів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Мета виставки – не просто ознайомити гостей з різними видами медуз, їх зовнішнім виглядом та особливостями. Організатори хочуть з допомогою експозиції привернути увагу відвідувачем до забруднення океану і проблем глобального потепління.

Всі ці фактори сприяє різкому збільшенню популяції медуз у Світовому океані. А це, в свою чергу, може стати причиною порушення природного балансу на планеті.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: жінка з донькою знайшли на узбережжі Австралії загадкова істота. Воно лякає своїм зовнішнім виглядом. Істота нагадує морське чудовисько. Жінка ніколи раніше не бачила нічого подібного. Можливо, цей монстр трохи схожий на незвичайну медузу або на молюска. Але це точно ні перше, ні друге

Читайте також: біологи розповіли про страшну загрозу у Світовому океані: вони найдавніші істоти на планеті. Потепління Світового океану збільшило придатні для них ареали, і тепер жалкі активно просуваються на північ (або південь, в залежності від півкулі). Їх популяції ніщо не загрожує. Кількість медуз по всьому світу стрімко зростає

Як повідомлялося, в Австралії смертельно небезпечні істоти окупували ціле узбережжі