Собачку на ім'я Бон дивом вдалося врятувати з ущелини між скелями, куди цікаве тварина впала, погнавшись за білкою, пише Ukr.Media. Тварина разом зі своїм господарем прогулювалися в горах коли сталося нечастье. Чоловік намагався витягнути собаку. Але марно. Тоді він звернувся в службу порятунку, але і ті визнали себе безсилими перед нещадною байдужістю гір. Розкришити кам'яну пастку не представлялося можливим. Собачка провела в ув'язненні майже тиждень! Брудний, наляканий песик сидів всередині ущелини і боявся, що його ніхто не зможе врятувати.

Нарешті один з рятувальників виявив виступ, який цілком можна було розкришити, використовуючи гідравлічне обладнання. Його припущення підтвердив і фахівець-геолог, сказавши, що з цією ділянкою дійсно можна продуктивно попрацювати.

Не гаючи часу, рятувальники кинулися виконувати завдання, і через деякий час величезний шматок скелі відвалився. Ущелина стала ширше, і тепер пса цілком можна було дістати. Ось тільки переляканий вихованець ніяк не міг зрозуміти, що відбувається, і ховався вглиб замість того, щоб вибиратися назовні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На щастя, на цей раз не розгубилася жінка - ветеринар. Вона схопила Бона за загривок, обхопила іншою рукою і потягнула до себе. Через мить переляканий пес, який за час перебування в ущелині придбав димчасте забарвлення, з'явився перед людьми. Господар кинувся обіймати свого улюбленця і дякував за допомогу!

Дивіться: собака тонула, але продовжувала сподіватися на порятунок: саме зворушливе відео в світі

Нагадаємо, раніше ми писали, що дитина провалився в стометровий колодязь і знаходиться там вже четвертий день. Рятувальники роблять все можливе, щоб врятувати його життя.

Нагадаємо, батьківщину Саакашвілі сколихнула страшна трагедія, серед загиблих дитина.

Як повідомляв "Знай.uа" у США підірвали самий знаменитий міст світу.

Також "Знай.uа" писав, що на Львівщині дотла згорів магазин.

А на Волині рятувальники витягнули безпритульного собаку з центру талої річки

Тим часом ще одна собака перетворила модний показ у власне шоу – глядачі забули про моделях.

Нагадаємо, кінолог розповів, що робити, якщо на вас напала агресивна собака.

Як повідомляв "Знай.uа", доблесні рятувальники звільнили киянку від "демонів".

Також "Знай.uа" писав, що волонтер провалилася в каналізацію і натрапила на несподівану знахідку.