Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує у відвертому образі. На знімку, який з'явився в записі моделі, вона постала на огляд публіки в рожевому костюмчику, який підкреслює її соковите тіло. Наряд складається з вузьких лосин та кофтинки з голими плечима, але з рукавами. Анастасія сидить у спокусливій позі біля каміна, який, втім, без вогню. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії модель рекламує відомий модний бренд, в костюмчику від якого і позує на фото. На цьому знімку не зрозуміло, де він був зроблений, але геолокація на фотографіях, які вона викладала напередодні, свідчить про те, що вони були зроблені в американському Маямі, що в штаті Флорида.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу і груди Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

"Сексуальна крихітка", "Барбі", "Ти виглядаєш абсолютно приголомшливо", "Приголомшливий образ", "Така мила", "Дуже гарячі фотки", "Я люблю тебе, крихітко, приїжджай в Голландію", "Така красива дівчина", "Ти виглядаєш ще гарніше, Анастасія", "Повний силікон. І повна пластика", "Божественна леді", "Красива і сексуальна", "Я постійно думаю про тебе, Анастасія ", - пишуть в коментарях до фото Квітко.

Нагадаємо, російська Кардашьян ледь помістила булки у крихітні джинси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.