Експерти назвали 10 порід собак, які можуть становити загрозу для дітей, тому цих чотирилапих краще не заводити, якщо у вас є маленькі діти.

Відповідне відео та пояснення фахівців з'явилося у мережі.

Експерти відзначають, що деякі собаки, яких ми бачимо в кіно або на вулиці, виглядають дуже мило. Але коли перші захоплення пройдуть, ви можете помітити, що ваша дитина не може вигулювати вашого вихованця на самоті.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Або може виявитися, що ваша собака насправді не така вже й дружелюбна по відношенню до дитини, як ви спочатку очікували. На жаль, навіть найчарівніші породи можуть піднести своїм власникам дуже неприємні сюрпризи.

Нагадаємо, уряд планує посилити відповідальність за знущання з тварин.

покинута тварина
покинута тварина

Зокрема пропонується cаджати за ґрати тих, хто кидає напризволяще своїх домашніх улюбленців.

Відповідний законопроект № 9453 наразі поступив на розгляд народних депутатів.

В документі уточнюється, що жорстоке поводження з тваринами являє собою дії щодо тварин, які відносяться до хребетних.

Такими діями є побої, знущання, залякування, нацьковування на інших тварин, залишення без нагляду, порушення правил утримання та транспортування тварин, вчинені з хуліганських чи корисливих мотивів, що призвели до травмування, каліцтва чи загибелі тварин (крім дезінфекційних заходів самооборони, полювання, рибальства, наукової, іншої передбаченої законодавством діяльності), а також насильницькі дії щодо тварин, спрямовані на задоволення статевої пристрасті.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Львові 15 і 16-річний підлітки заради лайків і успіху в соціальних мережах пішли на нелюдський вчинок – викинули маленього кошеня з вікна багатоповерхового будинку.

Соцмережі вибухнули коментарями, повними праведного гніву, а зоозахисники подали на малолітніх нелюдів заяву в правоохоронні органи, пише Segodnya.ua.

Також Знай.ua писав про те, що в індійському Мумбаї стався неймовірно кумедний випадок - бродячий собака став справжньою зіркою модного показу, і для цього йому знадобилося лише випадково вибігти на подіум.