24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому вбранні і зухвалій позі. Для фотосесії Альона наділа бежеву водолазку, під якою немає бюстгальтера, адже просвічуються її соски з пірсингом. Поверх кофтинки у Омович портупея – девайс для інтимних ігор, який вона рекламує. Волосся моделі зібране у високий хвіст, а на обличчі дуже яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Альона Омович написала: "Портупея @doctor_harness". До речі, на сторінці, яку зазначила дівчина, можна знайти інші її фотографії з аксесуарами для сексу. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла і таких фотографій.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Непогана", "Ціна портупея? І де купували", "Дивлячись на такі фото, мені хочеться помацати груди", "Очиська", "Sexy", "Це силікон у неї?", "Нічого не тисне?", "Блін, у мене така ж портупея, в комплекті із стегновою, дуже красиво", "Повітряні кульки?! А портупея!", "Незвичайні очі", "Якщо чесно, ти дуже гарна", "Жесть", "Інша справа", "Ого", "Здається, що вони так болять", "Оце шпилька", "Силіконова лялька", - пишуть в коментарях до фото Альони Омович.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.