Еротичний гороскоп на 22 січня Овен

Коли ваш партнер буде ідеально вгадувати всі ваші бажання і виконувати їх на першу вимогу, вам це не здається чимось незвичайним, і тим більше гідним подяки. Але краще скажіть «спасибі».

Еротичний гороскоп на 22 січня Телець

Сьогодні у вас будуть відбуватися досить сильні душевні потрясіння, на рівні вулкана. Варто направити їх туди, де ви отримаєте більше задоволення, ніж сидячи вдома на самоті.

Еротичний гороскоп на 22 січня Близнюки

Існує ймовірність, що з вами в ліжку опиниться людина, яка навіть не має середніх знань з анатомії. Або проведіть інструктаж, або шукайте когось, хто вже пройшов цей курс, і бажано кілька років тому.

Еротичний гороскоп на 22 січня Рак

Сьогодні у вашому інтимному житті можуть статися дуже сильні зміни. Ці зміни на краще, тому постарайтеся запам'ятати ці моменти надовго.

Еротичний гороскоп на 22 січня Лев

Під час сексу не обмежуйте свої емоції, найпрекрасніше, що ви можете показати партнеру – це саме вони. Це і відрізняє чисто технічний секс від емоційного.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 22 січня Діва

Сьогодні ви переконаєтеся, що двічі в одну річку увійти неможливо, коли будете намагатися спокусити свого колишнього. Навіть у разі виграшу, задоволення ви не отримаєте.

Еротичний гороскоп на 22 січня Терези

Сьогодні від будь-яких поганих емоцій вас врятує простий тваринний первісний секс. Бажано з постійним партнером, але це вже як піде.

Еротичний гороскоп на 22 січня Скорпіон

Залиште на другому плані примхи вашого партнера і приділіть цей еротичний вечір собі. Поставте заздалегідь партнеру свої правила гри.

Еротичний гороскоп на 22 січня Стрілець

Сьогодні вам доведеться зігрівати партнера не тільки теплотою душі, але і тілом тіла. Це допоможе краще, ніж кухоль гарячого какао або глінтвейну.

Еротичний гороскоп на 22 січня Козеріг

Сьогодні вам особливо подобаються люди з великою кількістю волосся. Козерогам жінкам сподобаються чоловіки з волоссям на грудях і спині, а чоловікам – жінки з пишною гривою.

Еротичний гороскоп на 22 січня Водолій

Через вплив Нептуна, ви будете відмінно відчувати себе саме у воді. Саме час піти з коханим в басейн, аквапарк або просто поніжитися разом у ванній.

Еротичний гороскоп на 22 січня Риби

Ви цілком можете переплутати сьогодні дружні платонічні почуття з палкою пристрастю і накинутися на старого знайомого з гарячими обіймами. А вже як той відреагує – невідомо.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.uaЗнай.иа повідомляв про те, що археологи натрапили на криваву спадщину Сталіна, вміст схованки шокував світ.