У Twitter запустився новий цікавий флешмоб. Все почалося з того, що користувачка під ніком @girlziplocked опублікувала пост, в якому попросила представників різних професій розповісти про "брудні секрети", пов'язаних з їх діяльності. Вона має на увазі факти, які будь-який професіонал, працівник індустрії сприймає як само собою зрозумілі, але які в той же час викликають подив або неприйняття у обивателя.

Так утворився тред. Первісна публікація @girlziplocked набрала кілька сотень досить серйозних і правдивих відповідей. Але все це дуже швидко переросла у цікавий флешмоб. Користувачі просто почали жартувати про стереотипи, які пов'язані з їх професійною діяльністю. Всі твіти, в яких вони описують ці стереотипи, починаються фрази привіт, ви можете впізнати мене по цим коронним фразами.

Привіт, я інженер. Ви можете знати мене з таким коронним фразами, як "здається, це працює", "проблема буде усунена в наступній версії і це займе не більше тижня; максимум – дві".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Привіт, я вчений і я досліджую планети. Ви можете знати мене по коронним фразам "ні, Плутон все ще в Сонячній системі", "ні, висадка не Місяць – це не фейк" і "будь ласка, ми можемо поговорити не про те, що Плутон більше не вважається планетою"?

Привіт, я автор книг. Ви можете впізнати мене по коронним фраз: "звичайно, це справжня робота", "ні, я не знайомий зі Стівеном Кінгом" і "будь ласка, не змушуйте мене слухати ваші пропозиції описати в книзі вашу приголомшливу ідею і поділити прибуток".

Привіт, я студент. Ви можете впізнати мене по коронним фразам "чому восьмій ранку ще ніхто не скасував", "чому (будь-яке місце на території університету) знаходиться так далеко", і "цю роботу треба здати завтра, але я можу піти куди-небудь з друзями і доробити її там".

Привіт, я хімік! Ви можете знати мене по коронним фразам "все навколо – хімічні елементи", "такого поняття як їжа без хімікатів не існує", "так, я знаю, як приготувати метамфетамін, але я не готую його".

"Знай.uа" вже писав: у новому флешмобі у Twitter користувачі розшифровують імена. Оля перетворилася на олів'є

А також: після перегляду хоррора "Пташиний короб" в мережі запустили новий флешмоб

Нагадаємо: що змінилося в Україні за 10 років, 10YearChallenge