Марі Жан-П'єр – 60-річна мешканка Майамі. Вона протягом тривалого часу працювала в місцевому готелі посудомийкою, щоб мати можливість забезпечувати своїх шістьох дітей.

Перед тим як влаштуватися на роботу, вона попередила керівництво Conrad Miami про те, що не має можливості працювати по неділях з релігійних причин. У цей день кожного тижня жінка відвідувала недільну службу в церкві.

Співробітники готелю не були в захваті від такого прохання посудомийки. Вони не захотіли вирішувати це питання мирно і поставили кілька змін Марі на неділю. Жінка не вийшла на роботу. Начальство звільнило її через прогули. І це враховуючи те, що вона пропрацювала в цьому готелі 10 років.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Це ввело Марі в ступор. Зневірившись, вона не знала, що робити далі. Багатодітна мати просто не може втратити роботу, адже вона навіть не зможе купити їжу для своєї родини. Вона переконана в тому, що її звільнили несправедливо. Щоб повернути роботу, жінка звернулася в суд. Вона заявила про порушення її релігійних прав.

Все пройшло на користь Марі, вона виграла. Вердикт суду був таким: готель повинен виплатити Марі Жань-П'єр компенсацію в розмірі 21.5 мільйона доларів. Ця сума повинна покрити моральну шкоду, емоційні страждання і зарплату.

Жінка зізналася, що звернулася в суд зовсім не для того, щоб отримати гроші. Вона просто хотіла добитися справедливості і повернути роботу, завдяки якій вона має можливість забезпечувати дітей.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про те, що у Баварії відкрили академію магії. Після закінчення навчання студенти отримують спеціальні сертифікати

Читайте також: дівчина без освіти стала мільйонершею на зло всім. Вона була успішною ученицею, але пішла зі школи через цькування з боку однолітків. Дівчина заснувала власний бізнес і розбагатіла

Як повідомлялося, мільярдер замовив унікальну суперяхту за 100 млн з кінотеатром IMAX і полями для гольфу, здивувався навіть директор верфі