24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу фанатів фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких з'явилася у відвертому образі і спокусливій позі. Дівчина рекламує плюшеву курточку і лосини, у що і одягнена. Все це білого кольору, також на ній короткий білий топ. На першому фото Альона постала в неприродній позі, зігнувшись і випнувши зад, вона не дивиться в камеру і стоїть до неї боком.

На другій фотографії Омович позує вже передом до камери, але все одно згинається. Її волосся розпущене і спадає на плечі, а на обличчі щільний шар макіяжу. Геолокація до знімків свідчить про те, що вони були зроблені в київському ТРЦ Gulliver. У підписі до фото модель рекламує свої обновки, а також пропонує шанувальникам вибрати, яка з фотографій їм подобається більше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її силіконової краси. "Така красуня", "На відео дупи взагалі немає, а на фото щось з'являється", "Так всім пох*й та чи ця", "Згадав відео, де жінка в білих легінсах тверкала і обіср*лась", "Анорексичка", "Невже ти думаєш, що це красиво? У мене на тебе навіть не встав би", "Жаба, що в тебе з губами?", - пишуть в коментарях.

агадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.