Популярна телеведуча Леся Нікітюк продовжує насолоджуватися відпусткою та дразнить шанувальник відверити фото у купальнику.

Раніше телеведуча пригадала у дописі, як крала у батьків яблука і продавала, а тепер зірка ніжиться на одному з дорогих курортів, влаштувавши собі тривалу відпустку, передає ТСН.

Нікітюк спочатку поїхала на відпочинок у ОАЕ, потім вирушила до рідних Карпат.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Тепер зірка знову поїхала до теплих країв. Цього разу до раю на землі – на Мальдіви. Звідти захоплена місцевою красою Нікітюк постить мальовничі stories у Instagram.

Як розповіла Леся, у готелі, де вона зупинилася розносять смузі, яким вона залюбки ласує. Окрім того Нікітюк опановує їзду на каяках.

Також Леся не втратила нагоди, аби похизуватися стрункою фігурою у новому купальнику.

Нагадаємо, днями відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала фолловерів "свіжим" фото із спекотних Мальдів. Неперевершена світлина на фоні заходу сонця викликала швал коментарів шанувальників і хейтерів знаменитості. Хтось завалює Лесю схвальними словами і компліментами, а хтось заздрить і критикує безпощадно.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.