Днями у мережі з’явився допис про те, що президент Росії став обличчям на презервативах у Франції. Василь Савчур додав світлину із презервативом, де зображений Володимир Путін. За його словами, такі презервативи продаються у французьких аптеках.

"Макрон: жорстко постібався над Пітіним))) в Паризьких аптеках! Путін гандон! Тепер офіційно. І в прямому значенні цього слова)) Париж: я люблю тебе", - написав користувач.

Прізвище російського призидента означає англійською "запхай в". Саме така назва надрукована на контрацептивах - "Put in".

Звісно, такий допис викликав неабиякий ажіотаж у мережі, користувачі активно взялися його коментувати: "З обгортки презерватива підморгує лисий мужик, який як відомо носить підбори бо дуже комплексує зі свого зросту", "Як називається збочення яке здатне зберегти ерекцію під час користування таким презервативом?", "Поки французи над ним сміються, він їм давно приготував більш небезпечні сюрпризи", " А згадайте що на Хрещатику поширювався такий продукт з "ликом" риганутого яНуковіча. А потім був Майдан, співпадіння - не думаю!!!", "Потрібно запитати у тих, хто користувався - Путін хороший презик?"

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, на Донеччині поліцейські зі складу Об'єднаних сил виявили арсенал зброї. Арсенал знайшли під час документування пожежі в одному з селищ Луганська.

Небезпечну схованку поліцейські виявили під час документування пожежі, яка сталась у покинутому будинку. Чотири дерев’яних ящики з набоями, 25 металевих патронних цинків та гранатомет були заховані в покинутій будівлі в селищі Луганське.

Як повідомляв раніше Знай.ua, перший священик на Донбасі відмовився від московської ряси: перейшов у ПЦУ, люди просили. На Луганщині, в селі Веселе, відбувся перший перехід священика УПЦ Московського патріархату Володимира маглів в новостворену Православну церкву України. Інформацію про це він підтвердив в своєму Facebook.

Також Знай.ua писав про те, що нелюди Путіна вибили з українського воїна "зізнання" в хіматаках: відео.