Користувач з ніком Gaddafo показав малюнок своєї мами в соціальній мережі Reddit. Жінка не вважає себе талановитою, вона не впевнена в тому, що у неї є здібності до мистецтва. Вона тільки вчиться малювати. Їй подобається сам процес, але результатом вона не задоволена. І їй здається, що оточуючі теж не в захваті від її творчості.

На своїй другий в житті картині жінка зобразила приголомшливу птаха, який одночасно схожий на лебедя і чаплю. Хлопець сфотографував маму з цією картиною в руках і виклав фотографію в мережу.

Користувачі не тільки оцінили творчість жінки – вони в захваті. Публікація потрапила в топ з 73 тисячами апвотов. Крім того, завдяки картині жінки запустився цілий флешмоб. Його повинен оцінити британський і американський кінорежисер Крістофер Нолан. А все тому, що даний флешмоб – це Початок (як фільм Нолана), але тільки не у сні, а в мистецтві.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Усе почалося з фотографії милої, але невпевненої у собі жінці з картиною в руках.

Знімок надихнув користувача з ніком k__z. Він намалював починаючу художницю з її роботою на полотні. Хлопець написав:

"Здається, я намалював чиюсь маму".

дівчина з ніком lillyofthenight сподобалася картина жінки, і ця ідея. Тому вона зобразила k__z, який намалював жінку, яка намалювала птицю. Юна художниця сказала, що вона не вважає свою роботу ідеальною.

Але після її публікації запустився справжній флешмоб, і користувачі вже не змогли зупинитися. Щоправда, він трохи вийшов з-під контролю, і дівчину з ніком lillyofthenight намалювали аж 4 рази. Але всі картини вийшли різними – кожен художник використовував власний стиль, свою техніку і робив знімки на тлі різних декорацій. Наприклад, користувач seamuswray написав картину маслом.

А хлопець з ніком Sketch Study віддає перевагу більш сучасне мистецтво. Такий спосіб створення картин забирає в рази менше часу. Автор повідомив, що на створення цього малюнка у нього пішло менше години.

Інші користувачі використовували акварель, планшет і навіть фотошоп.

Деякі реддиторы не могли зрозуміти, кого малювати наступним, тому створювали відразу по кілька картин.

"Знай.uа" писав: у Twitter користувачі діляться стереотипами, пов'язаними з різними професіями

А також: через два роки в мережі переосмислили мем про невірному бойфренда

Нагадаємо: новий челлендж змусив зірок показати фото 10-річної давності