Переможниця пісенного шоу "Голос країни" Олена Луценко вперше розповіла про тяжке розлучення із хлопцем.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, вона поділилась шокуючою історією з власного життя, коли від розриму з хлопцем вона піддалась величезній депресії.

Так, дівчина відзначила, що спочатку ці відносини були неймовірними та фактично ідеальними проте та більше нагадували якусь кіноісторію ніж реальне життя.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Не буду називати його імені. Ми познайомилися випадково, але щось нас привернуло один до одного. Я закохалася в нього, як то кажуть, з першого погляду. Ми підтримували один одного. Перші півроку наших відносин були як в кіно. Але все змінилося практично за один день, коли я вперше сказала, що люблю його", - зазначила Луценко.

Вже пізніше вона помітила, що тодішні ідеальні стосунки перетворились на справжнє пекло, адже хлопець став її лише використовувати та вже не так піклувався про неї.

"З чистого, доброго, турботливого лицаря він перетворився в егоїстичного маніпулятора. Звичайно, я це помітила не відразу, тому що шалено його любила. Я піклувалася про нього, робила для нього все, а він тільки використовував мене. Коли я це зрозуміла і вирішила припинити ці відносини, він вчепився в мене, як п'явка, тому що поруч зі мною йому було зручно", - додала дівчина.

Разом з тим варто відзначити, що на сліпих прослуховуваннях популярного українського вокального шоу "Голос країни" мешканка села Новоселівка Саратського району Одеської області Катерина Бігу виконала кавер версію на хіт початку нульових "dragostea din tei" групи O-Zone.

Своїм глибоким і чуттєвим голосом підкорила всіх суддів. На перших секундах виступу Катерини Біжу до виконавиці обернулися Тіна Кароль і лідер групи O-Zone Дан Балан. Потап і MONATIK довго сумнівалися, але під кінець пісні також не втрималися і обернулися до виконавиці. Як зазначила сама Тіна Кароль, Катерині Бігу вдалося "зірвати джекпот".

Монатік зазначив, що просто закохався в її вокал і просто не зміг стриматися. При цьому він із суддів повернувся до виконавиці останнім буквально на останніх секундах пісні.

26-річна Катерина Бігу є представницею молдавської національності. Перед виступом вона сподівалася, що Дан Балан натисне кнопку і повернеться до неї. Очевидно, що вона хотіла б потрапити в команду Дана Балана.

Нагадаємо, чим вразили учасники останнього ефіру "Голосу країни".

Як повідомляв "Знай.ua", Потап опустив нового залицяльника Кароль на "Голосі країни".

Також "Знай.ua" писав, що Потап зізнався у коханні 16-річній дівчині.

У гостях Сніданку - переможець "Голосу країни-8" Олена Луценко та її тренер Сергій Бабкін