33 роки тому мешканка Великобританії на ім'я Дебра Годдард гуляла місцевою барахолкою, де помітила симпатичну золоту обручку. Жінка вирішила купити її, незважаючи на те, що вона була впевнена – "це звичайна скляшка". Господар прикраси просив за неї всього 10 фунтів і Дебра, із задоволенням її купила.

Так вона і лежала всі ці роки в шкатулці, поки в родині жінки не почалися реальні фінансові проблеми.

Як передає зарубіжне видання The Sun, Дебра, яка є співробітницею благодійної організації, вирішила допомогти матері, яка стала жертвою шахраїв, і продати дещо зі своїх старих речей.

Серед іншого вона виявила в комоді каблучку зі "скляшкою", куплене 33 роки тому.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

За неї жінка планувала виручити 750 фунтів, але коли принесла його ювелірові, з'ясувалося, що вартість дрібнички становить не менше 740 тисяч фунтів стерлінгів.

Замість скельця в оздобленні виявився справжній діамант у 26,27 карата. Всю ніч 55-річна жінка не спала і думала про те, як їй вчинити.

"Коли я пішла до ювеліра, він мало не зомлів і сказав: "Ти знаєш, що це? Це діамант". Я просиділа всю ніч, дивлячись на нього і думаючи, що робити", — розповіла вона.

Недовго думаючи, Дебра виставила каблучку в якості лота на аукціоні Sotheby’s. Після відрахувань усіх зборів і податків, вона отримала 470 тисяч фунтів. Дебра каже, що це карма, нагорода за всі втрати, які зазнала її родина.

Отримані гроші життя британки майже не змінили, вона як і раніше проживає в муніципальному будинку в західному передмісті Лондона. Але от свою маму, 72-річну Джун Бойл, Дебра балує і нічого для неї не шкодує.

"Моя мама зовсім нещодавно повернулася з Барбадосу, де відпочивала. Вона з'їздила в Лас-Вегас і побачила там Тома Джонса і Селін Діон! А ще вона купила собі шикарну шубу! Я ставлюся до грошей спокійно, але моя мама заслуговує винагороди, їй надто багато довелося пережити за останні роки", — говорить Дебра.

Жінка написала книгу про те, що з нею сталося, а також вирішила відкрити фірму, яка буде займатися пошуком і покупкою цінних речей на барахолках. І гроші, які будуть виручені від їх продажу витратить на благодійність.

Нагадаємо, чоловік замовив прикрасу з коштовностями в подарунок дружині і зірвав джекпот. Замість одного браслета він отримав 48 прикрас з дорогоцінними каменями. Дізнайтеся, як виглядає найщасливіша людина на Землі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мешканка американського штату Джорджія Ліндсі Прейс (Lindsey Preiss) вирішила прибратися і випадково віддала в магазин вживаних речей старий кухоль сина, вона і не здогадувалася, що лежало всередині. І це була фатальна помилка.

Також "Знай.uа" писав, хлопця помилково запросили на парубоцький вечір, цей день він не забуде ніколи.