Експерти здійснили за допомогою карт таро прогноз. Він розповість про можливі події майбутнього тижня лютого. Кожен представник Знаків Зодіаку мусить придивитися до свого розкладу, щоб прийняти вірне рішення і уникнути проблем через поспішні дії.

Овен

Аркан «Закохані» вказує на необхідність прийняти рішення щодо важливої людини в житті Овнів. На початку тижня варто звернути увагу на взаємини з родичем або коханою людиною.

Телець

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Зірка» вказує на перспективний початок тижня, коли Тельці зможуть виконати заповітне бажання. Все, за що вони візьмуться в понеділок, обернеться успіхом, якщо не лінуватися і довіритися долі.

Близнюки

П'ятий Аркан «Іерофант» вказує на можливість отримати цінну пораду і допомогу від близької людини або наставника. По цій карті Близнюкам не варто відкидати допомогу, яка допоможе розібратися в складних питаннях.

Рак

«Колісниця» вказує на прекрасний початок тижня, який можна присвятити будь-яким справам, виконавши їх без затримки. Перед тим як приступити до обов'язків, Ракам варто зібратися і постаратися не втратити дрібних деталей.

Лев

По карті «Маг» на початку тижня Левам варто взяти ініціативу в свої руки і розбиратися з проблемами по мірі надходження. Сміливість, ініціативність допоможуть у цьому, але Левам потрібно тримати емоції під контролем.

Діва

«Зірка» вказує на початок нового етапу життя. Дів чекають зустрічі та знайомства, які можуть стати початком ділового співробітництва. З понеділка можуть початися романтичні відносини або зміни в кращу сторону в сімейних пар.

Ваги

«Диявол» говорить про проблеми в спілкуванні через нестриманість Ваг. По цій карті важливо дотримуватися обережності і стежити за словами, щоб виключити конфлікти і розбіжності.

Скорпіон

По Аркану «Колесо фортуни» Скорпіонам варто пам'ятати про те, що вставляти палиці в колеса власного велосипеда загрожує падіннями і травмами. Це означає, що на початку тижня не варто намагатися контролювати те, що відбувається.

Стрілець

На початку тижня у Стрільців з'явиться можливість залишитися з собою наодинці, щоб вирішити необхідні питання. «Пустельник» говорить про те, що важливі рішення простіше приймати в спокійному стані.

Козеріг

Карта «Смерть» вказує Козерогам на те, що в якихось справах вони зможуть поставити точку і нарешті звільнити час для нових починань. З цього Аркану перехід до нового життєвого етапу не затягнеться, якщо не відкладати вирішення важливих питань.

Водолій

Карта «Закохані» говорить про рішення чи вибір, що стосується особистого життя Водоліїв. Це може бути завершення стосунків, які вичерпали себе або зустріч з другою половинкою.

Риби

По карті «Маг» Риби зможуть використовувати раніше отриманий досвід для досягнення необхідних успіхів. Аркан говорить про важливість самостійних рішень.

Нагадаємо, гороскоп на тиждень 11-17 лютого: що віщують зірки кожному знаку Зодіаку.