Еротичний гороскоп на 12 лютого Овен

Сьогодні вам доведеться поборотися за можливість проводити вечори зі своїм партнером. Є й інші небайдужі, яких вам потрібно перевершити.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Телець

Щоб трохи розворушити ваші почуття, потрібно відправитися з партнером у подорож до невідомого місця. Тоді відкриття чекають на вас і в сексуальній сфері.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Близнюки

В цей день вам буде надзвичайно складно донести партнеру свої ідеї, особливо щодо еротичних ігор. Не звертайте на нього уваги, ця «стіна» скоро оживе.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Рак

Саме час виконати еротичну обіцянку, яку ви дали раніше вашому партнерові. Навіть якщо ви забули, то він вже точно пам'ятає невиконані обіцянки такого характеру.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Лев

Сьогодні вам важко буде навіть у ліжку розлучитися з думками про старість. Не говоріть про свої підозри про зморшки або розтяжки партнеру. Він може їх і не бачити.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 12 лютого Діва

Все дуже просто, якщо ви не хочете викликати бажання у вашого партнера, то ви його і не викличте. Принаймні до вас побояться підійти зайвий раз.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Терези

Сьогодні у вас не вийде нічого з того, що ви так хотіли зробити, і справа не в невмілому коханцю. Справа у вашому відношенні до обставин. Пора його міняти.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Скорпіон

Скорпіонам сьогодні може запаморочити голову практично кожний, якщо він красивий і трошки божевільний. Самі розумієте, чого від таких зв'язків можна очікувати.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Стрілець

Не вигадуйте нічого нового і нічого не міняйте, консерватизм зіграє вам на руку. Самі традиційні і перевірені пози вас не підведуть. А від іншого тільки запаморочиться голова.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Козеріг

Ваші відносини з партнером цілком налагодилися, і ніби як все тихо, спокійно і добре. Але будьте пильні! Саме зараз все залежить від вас.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Водолій

Якщо нічого навіть не натякає на інтимну близькість сьогодні, то не варто шукати розради в старих зв'язках. Це тільки зіпсує і без того неідеальні стосунки.

Еротичний гороскоп на 12 лютого Риби

Коли будете в черговий раз плакатися, що партнер не виконує ваших бажань, згадайте, що жінки і чоловіки мислять по-різному. А значить потрібно пояснювати доступніше.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.ua також повідомляв, що астрологи розповіли, в який день краще заглянути до парихмахеру в лютому.

Гороскоп на тиждень 11 лютого - 17 лютого 2019