В ході церемонії вручення 61-ї музичної премії "Греммі", що пройшла в ніч на 11 лютого в Лос-Анджелесі, студія Disney показала новий тизер-трейлер кіноверсії знаменитого мультфільму Aladdi /"Аладдін". Режисером виступив Гай Річі, який прославився фільмами "Великий Куш", "Карти, гроші і два стволи" та ін.

В новому трейлері глядачі нарешті побачили "Джина" Джіні — одного з ключових персонажів мультиплікаційного циклу "Пригоди Аладдіна".

Духа лампи, який вірно допомагає Аладдіну в адаптації Річі зіграв Вілл Сміт.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вілл Смітт в образі Джіні

Джіні у виконанні "посинілого" Сміта у відеоролику з'явився всього на декулька секунд, але цього було достатньо, щоб прикувати до моніторів понад мільон шанувальників.

Однак таке перевтілення сподобалось далеко не кожному. Трейлер зібрав понад 10 тисяч дизлайків.

Досить незвичний образ Вілла Сміта залищив неоднозначну реакцію його фанатів.

Ролик подивилися вже понад 1 млн разів. З іншого боку, Гай Річі якраз відомий своїм неординарним підходом до створення фільмів і, можливо, він бачить Джіні саме таким.

Варто додати що у срічці "Пригоди Алладіна" Сміт зявиться не лише в образі духа з лампи, а й в людському.

Нагадаємо, що кіноверсія Aladdin виконана у форматі live-action з участю живих акторів за аналогією з кіноадаптацією "Короля Лева", яка вийде в Україні 18 липня 2019 року. Алладіна у стрічці грає Мена Массуд, його кохану принцесу Жасмін - Наомі Скотт, а образ головного лиходія жахливого візира Джафара приміряє Марван Кензари.

А так вигладає Джин в оригінальній версії від Disney.

Джин з лампи

Нагадаємо, зірку "Гри престолів" назвали найпривабливішим чоловіком року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Assassin's Creed 3 отримав яскраву графіку. Нову версію вже показали шанувальникам.

Також Знай.ua писав про те, що Кіра Найтлі відверто розповіла про ціну "Оскара".