Чи впливає знак зодіаку на схильність до зради? Подивимося, які характеристики притаманні кожному з знаків.

Овен

Якщо Овен закохався, то це надовго. Якщо, звичайно, його інтерес будуть регулярно освіжати і підігрівати. Інакше - почне нудьгувати, нервувати, шукати чогось новенького. І буде знаходити.

Телець

Обережний Телець дуже довго придивляється до того, кого вибрати. Але якщо вже йде під вінець, то назавжди. Любов до комфорту, обережність, сімейні цінності - все це надійно утримує цей знак зодіаку від будь-яких думок з приводу подружньої зради.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Близнюки

Близнюки і "мінливість" - це практично сіноніми.Так що неважливо, наскільки хороші відносини - цей знак зодіаку буде завжди шукати щось нове. Нехай менш гарне, але раніше невідоме. Саме в цьому і полягає головна сила і головна слабкість Близнюків.

Рак

Чуттєві Раки завжди цінують сім'ю. Для них родинні узи - це дуже важливо. Але ще більше вони цінують особистий комфорт. І якщо в рамках цього комфорту їм знадобиться "сходити наліво" - вони обов'язково це зроблять. Ще й купу переконливих виправдань придумають.

Лев

Це трохи дивно, але люблячі бути в центрі уваги Леви не схильні зраджувати. Вони довго вибирають, але вибравши, свято впевнені, що це кращий вибір в їх житті. Ну не можуть же вони помилятися? А навіщо шукати ще когось, якщо ти і так знайшов краще?

Діви

У більшості Дів є реальні комплекси і фобії, пов'язані з різними фізичними контактами. Так що це зводить ризик випадкових зв'язків до нуля.

Ваги

Ваги просто хочуть, щоб все було добре. І не люблять брехати. А ці дві основні якості, м'яко кажучи, зраджувати заважають.

Та й Терезам це не потрібно в принципі - вони вважатимуть за краще чесно сказати, якщо когось іншого полюблять.

Скорпіон

Їх не дарма вважають найкращими коханцями. Але між коханцем і чоловіком / дружиною є величезна різниця і всі це прекрасно розуміють.

Втім, Скорпіона цілком влаштовує його роль. Але варто лише завести мову про щось серйозне - він пафосно йде, голосно грюкнувши дверима.

Стрілець

Ще один знак, який цінує свободу і почуттєві задоволення. Для нього кожне знайомство - це нова пригода, яка цікава тільки на початковому етапі. Але все закінчується і Стрілець йде далі, не звертаючи уваги ні на чиї почуття.

Козеріг

Козероги в принципі не зраджують. І не розуміють, навіщо це роблять інші. Їм і з одною людиною складно довірчі відносини налагодити, а про якихось абстрактних "інших людей" вони і думати не хочуть.

Водолій

Водолії найбільше на світі цінують свободу. Будь-які спроби якось їх обмежити моментально присікаються або навіть вони повністю розривають стосунки.

Але вірність - це ж теж обмеження. Тому цей знак Зодіаку явно своєю постійністю не славиться.

Риби

Якщо до шлюбу Риби можуть собі дозволити деякі вільності, аргументуючи це пошуком нових відчуттів і доказів, що поточний партнер - реально найкращий, то після весілля вони такого собі дозволити не можуть.

Нагадаємо, писав про те, хто з знаків Зодіаку найбільш несумісний.

Раніше "Знай.ua" писав, що деякі люди мають настільки сильною енергетикою, що здатні силою думки вплинути на долі інших людей.

Також "Знай.ua" повідомляв, що астрологи представили гороскоп професій і розповіли, які якості допоможуть різним знакам Зодіаку досягти успіху в різних сферах.