Американка Діна Темплтон у своїй книзі "Басейн" опублікувала фото своїх рідних і друзів, яких вона протягом восьми років знімала під час купання голяка.

"Мій чоловік Ед Темплтон був натхненником цього проекту. Одного разу, близько 8 років тому, Ед вирішив зробити заплив в нашому басейні на задньому дворі, тому я взяв свою камеру, щоб зробити кілька фотографій", - розповіла про проект Діна.

На думку критиків, роботи Темплтон дуже легкі і атмосферні. Завдяки різним камерам вони відрізняються за кольором, але створені в одній манері. Це не портрети, радше спроба показати красу людського тіла в русі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що талановита художниця перенесла найвідоміші виходи на публіку Меган і принца Гаррі. При цьому образ Меган Маркл вона робить схожим на персонажа мультфільму, що надає унікальності картинам Дженніфер Валлез.

На знаменитості і популярності герцогині Сассекської художниця ще й уміло заробляє. Вона пропонує шанувальникам королівської сім'ї не тільки незвичайні картини з принцом Гаррі і Меган Маркл, але і гуртки або календарі з їх мультиплікаційними копіями.

Нагадаємо, россиянка з'єднала популярний мем з творами мистецтва і стала всесвітньо відомою.

Раніше Знай.иа повідомляв, женщина прожила 11 років з кулею в голові, не підозрюючи про це.

Знай.иа писав, в мережі з'явилися іронічні меми, присвячені феміністської рекламі Reebok.