Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Gone.Fludd і ліфчик

Серія мемів про репера Gone.Fludd, який їсть в ресторані ліфчик. Фото опублікував сам музикант, після чого воно стало вірусним.

Gone.Fludd вирішив зробити відсилання до репера Rocky, який відзначився тим, що на одному з концертів показав "колекцію" ліфчиків, які йому кидали з натовпу дівчини.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Синій Уілл Сміт (Джин із "Аладдіна")

Меми з актором Уіллом Смітом в образі Джина з фільму "Аладдін", який є кіноадаптацією однойменного мультфільму. Шкіру Уілла пофарбували в синій колір, щоб він був схожий на мультиплікаційного героя.

10 лютого 2019 року студія "Дісней" представила новий трейлер фільму "Аладдін".

Для схожості з мультиплікаційним персонажем шкіру Сміта пофарбували в синій колір, що стало великою несподіванкою для користувачів мережі.

Я більше не можу на це дивитися

Я загадкова? / На тебе страшно дивитися. Так.

Боюся, що я зробив себе синім / Є способи краще сказати про це

Видали це

Цей джин виглядає круто

Я знайшла хлопця, який допоміг створити джина Уілла Сміта

Реакція інтернету на джина Уілла Сміта