Дев'ятирічна дівчинка Лоурі Мур з Нотінгемшира звернулася до президента і CEO Walt Disney Роберта Айгера з проханням створити героїню, яка буде носити окуляри. Дівчинка переконана, що такий персонаж допоможе іншим дітям, які носять окуляри, відчути себе впевненіше.

"Я виросла на мультфільмах про диснеївських принцес. Вони завжди подобалися мені, і я думала, що вони виглядають чудово. Але, на жаль, ніхто з них не носить окуляри, і це змушує мене відчувати себе недостатньо красивою. Більшість персонажів, у яких все-таки є окуляри, називають гиками, і я не думаю, що це справедливо". написала Лоурі

Нещодавно мама дівчинки поширила цей лист в соціальній мережі Facebook. Там, послання юної Лоурі зібрало величезну кількість репостів, а користувачі соціальної мережі у відповідь почали надсилати свої фотографії та історії прийняття себе.

В той же час Disney у відповідь на лист Лоурі зазначив, що прагне створювати персонажів, які будуть доступними і близькими для всіх дітей.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Not just a pretty face! Check out the letter my lovely Lowri just write to the CEO of Disney! I think she’s got a...

Geplaatst door Cyrilyn Moore op Zaterdag 26 januari 2019

Нагадаємо, в ході церемонії вручення 61-ї музичної премії "Греммі", яка пройшла в ніч на 11 лютого в Лос-Анджелесі студія Disney показала новий тизер-трейлер кіноверсії знаменитого мультфільму Aladdi /"Аладдін". Режисером виступив Гай Річі, який прославився фільмами "Великий Куш", "Карти, гроші і два стволи" та ін.

У новому трейлері глядачі нарешті побачили "Джина" Джіні — одного з ключових персонажів мультиплікаційного циклу "Пригоди Аладдіна". Духа лампи, який вірно допомагає Алладину в адаптації Річі зіграв Уілл Сміт.

Джіні у виконанні "посинілого" Сміта у відеоролику з'явився всього на кілька секунд, але цього було достатньо, щоб прикувати до моніторів понад мільйон шанувальників.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Disney викине Джонні Деппа з нових "Піратів".

Також портал "Знай.uа" раніше писав, що новий фільм про культову Мері Поппінс підриває український прокат.