Студент Уральського державного архітектурно-художнього університету (УРГАХУ) прийшов на заняття в незвичайному вбранні. Він з'явився перед викладачем та одногрупниками в костюмі Гарфілда - кумедного кота з відомого однойменного мультика. Зробив він це не заради розваги. У хлопця була мета - задобрити викладачку.

Вся справа в тому, що вона обожнює котів і вважає їх самими прекрасними створіннями на планеті. Про її пристрасть знають багато студентів. І деякі з них вирішили це використати.

Неймовірно, але витівка хлопця спрацювала. Йому вдалося не тільки вразити жінку, але й отримати залік.

Його хвалили, гладили і обіймали зі словами, які він так мріяв почути: "довічна здача".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Інші хлопці та дівчата, які навчаються в університеті, теж всіляко намагалися задобрити любительку милих пухнастиків. Що вони тільки не робили: надягали обручі з вушками, носили різні костюми, малювали собі котячі вуса і навіть приносили на пари живих котів.

Кумедний відеозапис зі студентом-Гарфилдом опублікували Вконтакте ще в травні 2018 року. Але він став популярним у мережі тільки зараз. Ролик був виставлений в групі "Надія Савична і її риби". На даний момент з неї вилучені всі публікації.

Варто відзначити, що про подію дізнався Сергій Постніков – ректор Уральського державного архітектурно-художнього університету в Єкатеринбурзі. Він доручить перевірити цей випадок.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: у Twitter студенти обговорюють, як вижити у виші. Потрібно сидіти на перших партах, випивати з викладачами і завжди сміятися над їх жартами

Читайте також: українців, які надають репетиторські послуги, зобов'яжуть задекларувати свої доходи. І це потрібно буде зробити вже навесні.

Як повідомлялося, хлопець зробив пропозицію своїй коханій на території університету. Дівчина у нестямі від радості сказала "так", молоді люди обійнялися, і студентку вигнали з вузу