Астрологи розповіли, чого очікувати усім представникам знаків Зодіаку протягом 11-17 лютого.

Хтось стане улюбленцем фортуни, а комусь доведеться трохи побути в аутсайдерах. Але більшості зірки пророкують продуктивний тиждень, який допоможе владнати фінансові та робочі справи. Детальний гороскоп склали астролги для сайту Факти.

ОВЕН

Предстаникам цього знаку при вирішенні важливої проблеми варто зробити паузу. Цілком імовірно, що заважають якісь стереотипи. Переступивши через свої переконання, побачите іншу картину того, що відбувається, і зрозумієте, як слід діяти. В особистому житті ймовірне цікаве знайомство.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

ТІЛЕЦЬ

Жага експериментів штовхатиме до активного пошуку нових ідей. Деякі з них виявляться настільки гарні, що завдяки їм зумієте отримати не тільки похвали керівництва, але й матеріальну винагороду.

БЛИЗНЮКИ

Зараз піддаєтеся авантюризму, що зменшує вашу пильність і обережність. Не втрачайте здоровий глузд. Пам'ятайте, домовленості порушувати не можна. Цілком ймовірна захоплива пригода.

РАК

Варто відстоювати власні інтереси більш впевнено. Маєте достатньо високий професіоналізм для того, щоб мати власну думку і озвучувати її. Однак не звалюйте на себе більше роботи, ніж зможете зробити.

ЛЕВ

Вам захочеться розслабитися і забути про обов'язки. Якщо відпустка не передбачається, постарайтеся зменшити трудовий запал. Вдалий час для великих і корисних покупок.

ДІВА

У питаннях, пов'язаних з фінансами, зірки рекомендують проявити максимальну пильність, адже допущена помилка може дорого обійтися. Ваша критичність щодо інших навряд чи буде сприйматися позитивно — не забувайте про це.

ТЕРЕЗИ

Матимете привід довести керівництву, що розбираєтеся в своїй справі на сто відсотків. Добре, якщо це принесе не лише моральне задоволення, але й матеріальне. Зауваження на свою адресу сприймайте більш спокійно, адже їх висловлюють, як правило, заздрісники.

СКОРПІОН

Відкладіть особисті образи, вони лише шкодять справі. Саме час оголосити війну шкідливим звичкам, є надія, що вдасться позбутися їх з першої спроби. Більше уваги приділяйте близьким людям, вони цього дуже потребують.

СТРІЛЕЦЬ

Доведеться забути на час про відпочинок, оскільки попереду багато роботи. Зберіться із силами, адже маєте шанс поліпшити фінансове становище. Пам'ятайте, що сказане слово срібне, а не сказане — золоте.

КОЗЕРІГ

Виникнуть непорозуміння з начальством. Однак, навіть якщо впевнені у своїй правоті, доводити це дуже завзято не варто. Час покаже, хто мав рацію, хто винен, і ви задовольните своє самолюбство.

ВОДОЛІЙ

Очікується продуктивний період. Складаючи план дій, намагайтеся виконувати одну справу за іншою, не хапайтеся за все одразу. Намагайтеся знайти більше часу для спілкування з близькими.

РИБИ

Не вплутуйтеся у сумнівні авантюри, навіть якщо надійде пропозиція від людини, яку знаєте давно і впевнені в її порядності. Ризикувати власним добробутом і репутацією не слід. Уникайте занадто важких фізичних навантажень.

Нагадаємо, експерти здійснили за допомогою карт таро прогноз. Він розповість про можливі події майбутнього тижня лютого. Кожен представник Знаків Зодіаку мусить придивитися до свого розкладу, щоб прийняти вірне рішення і уникнути проблем через поспішні дії.

Як повідомляв Знай. ua, перед смертю відомий маг побачила долю всіх знаків Зодіаку в 2019.

Також Знай. ua писав, що астрологи назвали найбільш влюбливі знаки Зодіаку: з ними не побудуєш міцну сім'ю. Ці знаки Зодіаку змінюють коханих, як рукавички.